Boosta din hudvård med en nyhet från Mossa. Juicy Jelly Hyaluron Face Moisturiser är ett oljefritt serum som återfuktar huden effektivt och lätt!

mossa juicy jelly hyaluron face moisturiserDen här tiden på året kan huden kännas ansträngd och torr, och då är bra återfuktning ett måste. Mossa har nu tagit fram ett serum med en lätt gelformula som ger dig en fräsch känsla i huden samtidigt som den lugnar och återfuktar utan att kännas för tung. Serumet är veganskt och passar för alla hudtyper.

Serum är ett bra komplement till din dagkräm och är utvecklat för att tränga djupt ner i huden. Juicy Jelly Hyaluron Face Moisturiser är dessutom berikat med vitaminer och antioxidanter från nordiska bär som lingon och hallon. Vitaminer och antioxidanter hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och tillsammans med fuktbevarande hyaluronsyra förebygger dom hudens åldrande.

Om du vill ha lite extra lyster under sminket kan du även använda serumet som en primer eller varför inte lägga det i ett tjockare lager som en ansiktsmask på kvällskvisten! Grym multitasker!

Här hittar du hela sortimentet från Mossa >>>

Mer läsning om vitaminer i din hudvård:

Vitamin-guide: 7 stärkande vitaminer i din hudvård