Hösten närmar sig och i år vill vi använda produkter som hjälper från grunden, som inte bara sminkar över eller fixar huden för stunden. Dags att boosta vår skönhet ordentligt i höst! Här är produkterna som ser till att du får glow och lyster – och som gör dig naturligt snygg! 

 

Så vare sig du önskar dig hårdare naglar, tätare bryn eller vitare tänder – här nedan listar vi utan inbördes ordning produkterna du behöver för snyggast möjliga skönhetshöst.

Vita tänder – med naturlig tandblekning

Warpaint tandblekning –  Pulver för tandblekning som är 100 procent naturligt. Det bleker missfärgningar skonsamt och stärker samtidigt tänder och tandköttet. En viktig ingrediens i Warpaint är Bentonitlera. Den innehåller mängder av mineraler som är viktiga för tändernas välmående, bland annat kalcium och kalium. Aktivkolen, som har framställts av skal från kokosnötter, rengör effektivt och polerar tänderna utan att skada emaljen.

Fylligare ögonbryn – med naturligt serum

Marina Miracle Eyelash & Brow Serum – ett fransserum som vårdar dina fransar och fungerar som en återfuktande behandling. För dig som har tunna, slitna bryn eller fransar eller för alla som vill få starkare och fylligare strån. Ger näring till både dina fransar och bryn med hjälp av ricinolja och arganolja.

Slipp mörka ringar under ögonen

Juice Beauty Green Apple Brightening Eye Cream  minskar uppkomsten av mörka ringar och missfärgningar. Krämen är fullmatad med aloe, jojoba och vitaminer, men också av mer udda ingredienser som svart te. Allt för att skapa ett optimalt resultat kring din ögon.
Så här skriver Hur bra som helst om krämen >>>

Snygga naglar – utan miljöbelastande ämnen

Kure Bazaar Super Base – ett helt nytt supervårdande och naturligt baslack från Kure Bazaar. Det innehåller en mycket hög koncentration av kisel (1%) vilket gör det extremt vårdande och närande. Det är berikat med extrakt från bambu och vitamin E från solrosolja som ytterligare vårdar och stärker dina naglar och ger ett omedelbart resultat. Dina naglar blir starkare och får en hållbar glans. Använd lacket ensamt, eller som ett baslack under ditt vanliga nagellack.

Perfekt hud med konjacsvamp

Konjakssvamp (eller konjac svamp) är en tvättsvamp som har en peelande funktion för huden som gör att huden blir mjuk och får en fin lyster. Svampen är tillverkad av naturliga fibrer från asiatiska konjaksroten och är certifierad av ”The Vegan Society”. Bra för hy med orenheter och pormaskar då den djuprengör porerna.

Lägg ett ark på ansiktet

Engångsmasker, eller sheet masks  är ett härligt sätt att ge sig själv en liten spa-stund. De olika maskerna har olika verkan, tex djupt återfuktande och det silkeslena resultatet känns direkt efter behandlingen. Huden upplevs som mjukare, fräschare och klarare!

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>