Stort grattis säger vi till @renovista.se som är vinnare av juli månads instagram-tävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

Instagramkontot uppdateras med renoveringar av alla dess slag och @renovista.se uppskattar även en renovering för huden. Valet föll på hudvård från Neal’s Yard Remedies – se här:

 

Neal’ s Yard Remedies Frankincense Intense Cleansing Melt
är en lyxig ansiktsrengöring som har en unik trippel-textur. Den smälter bort smuts, orenheter och vattenfast makeup utan att torka ut. Huden känns djupt rengjord, mjuk och förnyad. Kliniskt bevisad att återfukta huden upp till 12 timmar. Det är en mikro-emulsion av naturliga sockerarter och oljor som binder vatten och ger produkten dess unika trippel-textur som löser upp även vattenfast makeup och rengör huden på djupet. En lyxig blandning av ekologiska oljor från solros, kokos och mandel binder fukt på huden och lämnar den mjuk och elastisk. Medans de eteriska oljorna ger en avkopplande effekt på sinnet.

 

 

Neal Yard Frankincense Intense Age defying Cream

 

Neals Yard Remedies Frankincense Intense Age defying Cream
är en djupt fuktgivande dag- och nattkräm som passar utmärkt för mogen hud.
Den ger omedelbar återfuktning och lyster till huden. Frankincense Intense minskar uppkomsten av linjer och rynkor, ger fasthet åt huden och ökar hudens smidighet, allt enligt kliniska studier. Innehåller växt-stamceller från Gardenia och peptidkomplex.

 

 

Neals Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Eye & Lip Serum

 

Neals Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Eye & Lip Serum
verkar föryngrande. Baobab-olja i serumet återfuktar och ökar spänstigheten i huden,
näringsrika havsalger stramar upp och verkar även utslätande.
Kollagen-stimulerande tri-peptider – allt hittar du i.

 

 

 

 

 

Grattis igen säger vi till @renovista.se

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtag #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>