Nu fyller vi på i shopen med minisar eller resestorlekar på några av Madaras populära produkter! Perfekt för dig som ska spendera sommaren i stugan, eller på resande fot. Men dessa passar också bra om du känner dig osäker och vill testa en mindre förpackning först eller bara behöver något litet i gymväskan. 

 

Madaras Tinting Fluid är en lätt färgad dagkräm som kommer i två nyanser; Golden Beige som är en mellannyans med gul underton och Rose Beige som är ljusare och som passar dig med rosa underton. Dessa kan du använda direkt på rengjord hud, men du kan också ha dem över ditt serum/ansiktsolja eller din vanliga dagkräm. De ger lite färg och har alltså inte lika mycket täckning som en foundation, och de ger också en härlig naturlig lyster till huden.

Nytt är också lyxiga ansiktspeelingen Exfoliating Oil-To-Milk Scrub som är oljebaserad och riktigt härlig att massera runt i ansiktet. Sen tillsätter du lite vatten och då förvandlas formulan till en mer mjölkig konsistens. Lätt att skölja av sen sen har du en fräsch ny hud med mycket lyster!

Vi kompletterar även Madaras ansiktsvård med ett ansiktsvatten för dig med torr och känslig hud, Comforting Toner. Denna kan du använda dagligen och den hjälper till att lugna känslig hud och framför allt tillför den fukt till dig som är torr.

Mer läsning för dig: 

Guide till Madaras ansiktsvård för olika hudtyper och åldrar >>>

Sommarboosta huden med Madara: Solskydd och kroppsvårdsprodukter >>>

Recension: Mask med aktivt kol från Madara >>>

Här hittar du hela Madaras sortiment>>>