Madara är ett lettiskt märke som gör avancerad hudvård med många spännande ingredienser, ofta från den Nordiska floran. Den här masken innehåller aktivt kol som hjälper till att dra ut orenheter i huden – och den är berikad med antioxidanter som ska hjälpa till att skydda huden från angrepp från luftföroreningar, därav namnet Anti-Pollution. Den här masken passar dig som bor i stan eller som vill ha en djuprengöring av huden. Den är unisex, så passar lika bra till killar.

 

 

Madara, Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask, 319 kronor. 

En svart ansiktsmask med kol och lera. Masken är svart när den kommer ut tuben men blir grå när den torkat på huden. Den torkar på ungefär 3 minuter och blir då matt och som ”en andra hud”. Den känns inte alls sådär stramande som många ansiktsmasker kan kännas, utan den håller sig torr och fri från sprickor. Doften påminner om alger och havet.

Efter användning av masken känns huden klarare och renare och den är alltid lika skön att använda efter en dag på stan! Betyg:4. 

 

/Emma