De senaste 3 veckorna har jag spenderat på Bali (en drömplats för er som inte varit där!). Varmt klimat, stark sol = solskydd, så jag tog med mig Bioregenas ”Spray Solaire”, Spf 50.

Spray solaire är, precis som namnet förklarar, en spray-spf. Det gillar jag när det kommer till de starkare solskydden för de är oftast dryga och det här hjälper att jämnt fördela ut krämen. Vilket leder mig in på känslan; det här är en SUPERskön solkräm! För att vara 50 så är den väldigt len och lättinsmord. Till en början blev jag väldigt vit av krämen men märkte efter ett par dagar att jag behövde smörja in den lite extra så blev det toppen. Så det är ett tips!

bioregena_solskydd

Krämen sitter väldigt bra, även efter bad, och jag har inte bränt mig en enda gång tack vare den. Den sitter alltså som berget! Men det gäller som med alla solkrämer att smörja in på nytt efter ett par timmar av svett och bad. Men såklart allra främst – SKUGGA.

Glöm inte att solen är stark och du ska inte spendera alls många timmar i den oavsett, för då hjälper inga spfer. Varva SPF med begränsat antal timmar i solen är det bästa! Ta hand om huden.

Till sist så har Bioregenas Spray Solaire en superhärlig och snäll doft vilket, helt ärligt, är bland det bästa jag vet. Längtar alltid efter att smörja in mig i en god solkräm, den riktiga starten på semester!

Happy sun time!

/Nicolina