Sommaren är på intåg och vi har fyllt på sortimentet från franska Acorelle med både solskydd och ekologiska vaxremsor för hårborttagning – perfekt inför sol- och badsäsongen. Spana in nyheterna här! 

Letar du efter ekologiskt solskydd med mineralbaserat filter för hela familjen? Då har du hittat rätt! Acorelles solskydd gör nu efterlängtad comeback hos Naturligt Snygg. Acorelles solskyddsprodukter är ekologiskt certifierade med grym kvalitet och med skydd för UVA och UVB  – dessutom klimatsmarta och inte skadliga för miljön!

Acorelle har länge gjort naturligt baserat solskydd med mineralfiltret titandioxid som det fysikaliska filtret mot solens strålar. Nu har de uppdaterat flera av sina produkter, och även lanserat flera nyheter, bland annat ett solskydd särskilt framtaget för de allra minsta; solskydd för bebisar med SFP 50.

Acorelles solskydd är samtliga certifierade enligt ECOCERT, fria från nanopartiklar och zink. Flera av dem är också berikade med den vårdande karanjaoljan och du hittar också några solskydd utan parfym. Samtliga skydd är lätta i sin konsistens och ger inga vita hinnor, så länge man smörjer in dem ordentligt. Flera av dem kommer också i smidiga pumpflaskor – perfekt när man är ute i solen!

Vaxa ben och bikinilinje med Acorelles vaxremsor

Lagom till sommaren lanserar vi också Acorelles smarta vaxremsor för hårborttagning. Dessa är så kallade kallvax, som inte behöver värmas upp – det räcker med några minuter mellan händerna bara – och de fungerar på ben, underarmar och bikinilinjen!

Nya solskyddsprodukter från Acorelle

I sortimentet hittar du följande nyheter på solfronten:

Solskydd med SPF 50+ för bebisar >>>

Storsäljaren Sun Spray med SPF 30 >>>

UV-skydd för håret i smart sprayflaska som också skyddar din hårfärg >>>

Acorelle erbjuder också solskydd för ansiktet i form av deras populära ansiktsbalm med SPF 30 och en ännu mer skyddande kräm för ansiktet med SPF 50 utan doft.

Här hittar du hela Acorelles sortiment >>

Mer läsning för dig: 

Ekologiska deodoranter från Acorelle >>>

Hannah Sjöström vaxar benen med vaxremsorna från Acorelle >>>