Vi har träffat vår senaste Beauty Squad:are Terese, en entusiastisk och kunnig skönhetsrecensent för att ställa några frågor om hennes tips och skönhetsrutiner.

Vilket är ditt bästa beautyhack för att alltid känna dig fräsch?

Hudvård! En lätt uppiggande morgonrutin som håller huden fräsch hela dagen.

Nämn tre skönhetsprodukter du inte kan leva utan!

Två ess från Madara Grow & Fix Brow & Lash Booster och deras The concealer #35 Honey. Samt multistift från Ilia Beauty (All of me) Med dessa tre har det hänt ofta att jag glömt mascara för jag känner mig så fräsch redan.

Hur ser din hudvårdsrutin ut? (Morgon & Kväll)

På morgonen skippar jag tvätten men sveper alltid över huden med en toner. Sedan preppar jag huden med ett oljeserum, ögonkräm och en skön ansiktskräm. På kvällen lägger jag till fler steg. Jag älskar min hudvårdsstund. Alltid rengöring så klart och sedan blir det ofta toner, essence, serum, olja, två ögonkrämer, ansiktskräm och vid behov peeling och ansiktsmask.

Dela dina två bästa knep för en hälsosam hud

Jag är varken bra på att sova ordentligt eller dricka vatten så mitt bästa knep är att aldrig skippa rengöra huden på kvällen sen är en bra magisk återfuktande nattmask (Inika Organic Overnight Repair Treatment) då och då ett måste för mig.

Nämn en nyfunnen favorit (produkt) som du bara älskar!

Madara Skinonym! Jag som ogillar känslan av foundation på huden har blivit så förälskad i denna. Känns bra och täcker lagom och naturligt.