Stort grattis säger vi till @good.steps som är vinnare av april månads instagramtävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

På bilden ser vi två härliga ekologiska produkter – en mascara och fuktmask från RMS Beauty och Madara.

Från vänster: Madara SOS Hydra Mask Moisture+Radiance är en återfuktande ansiktsmask för torr och stressad hud som behandlar, skyddar och ger fukt. Den ger ett omedelbart resultat med mjukare och mindre stram hud vilket både syns och känns. Den förebygger återkommande uttorkning och lindrar klåda tack vare extrakt av nordisk pion som verkar återfuktande, närande och utjämnande, antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler och antiinflammatoriskt linfrö, nässlor och hyaluronsyra, som är kända för sina fuktgivande och läkande egenskaper. En riktig pangmask!

RMS Beauty Volumizing Mascara ger intensiv täthet, volym och svärta till fransarna utan att flagna, klumpa eller kladda. Med en kombination av ekologiska plantväxter och utvalda mineraler formar denna mjukgörande mascara dina fransar och ekologiska oljor, smör och vaxer ger näring till fransarna.

Grattis igen säger vi till @good.steps!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

 

Här kan du läsa mer om tävlingen >>