Letar du efter den där perfekta nyansen av nude? Eller vill du ha ett rouge som även fungerar som ögonskugga? Maria Åkerberg lanserar två nya färger av läppglans och två stycken nya rouge som passar perfekt till vår och sommar.

Läppglansen och rougen är som resten av Maria Åkerbergs sortiment framtaget för att perfekt matcha hudvårdsprodukterna. Det innebär alltså att deras smink inte på något sätt täpper igen huden utan arbetar i symbios med dina hudvårdsprodukter för att återfukta och ge näring.

Maria Åkerberg Lipgloss Cupcake & Truffle – Naturliga och vårdande läppglans

Maria Åkerberg Lipgloss har en pigmenterad formula vilket gör att glosset går att bära för sig eller ovanpå en läppenna eller läppstift. Båda läppglansen är utan skimmer och har en varm ton där Cupcake är en aprikosrosa medan Truffle är en nougatbrun. Vilken av dessa blir din nya perfect nude?

Här kommer du till Maria Åkerbergs sortiment av lipgloss>>

 

 

 

 

 

Maria Åkerberg Blush Rosy Red & Desert Rose – Multifunktionella rouge

Maria Åkerberg Blush kommer i två nya färger, båda går även att använda som ögonskugga för en monokrom look. Rosy Red är en stark färg utan skimmer för dig som letar efter en kall hallonröd nyans. Denna räcker länge och väl eftersom du inte behöver använda mycket för att få ett färggrant resultat. Desert Rose är en nougatrosa färg med skimmer som är perfekt för ett solkysst resultat och som gärna kan läggas upp mot kindbenen för lite extra highlight. Testa den som ögonskugga, det kommer ge dig ett varmt och vaket uttryck när tonerna går hand i hand.

Här hittar du alla rouge från Maria åkerberg >>

 

 

 

 

Fler sminktips från Maria Åkerberg:

Recension: Hallonrött läppglans från Maria Åkerberg