Ekologiskt läppglans. Maria Åkerberg är Sveriges största ekologiska och naturliga skönhetsmärke och har allt från ansiktsvård till hårvård och smink. I denna recension har Katja H testat och recenserat Maria Åkerberg Lip Gloss Red Velvet som är ett läppglans i röd nyans.

Maria Åkerberg Lip Gloss Red Velvet

Jag fick verkligen en överraskning första gången jag använde det här läppglanset från Maria Åkerberg, det var så intensivt pigmenterat! Det var dock en positiv överraskning, för färgen är riktigt snygg och passar mig jättebra. Ni vet när man i samma sekund man applicerar en ny sminkprodukt och känner att ”yes, det här är SÅ rätt”? Den känslan fick jag.
Efter applicering såg det ut som jag hade satt på mig ett läppstift, och inte ett läppglans. Den hallonröda färgen går antingen att få intensiv på läpparna, men det är även lätt att dutta lite med läppglanset och smeta ut färgen så den blir mer diskret. För att behålla den intensiva pigmenteringen behöver det fyllas på ganska ofta, det är väl den enda nackdelen.

Ingredienserna är milda och känns vårdande för läpparna. Läppglanset luktar helt neutralt vilket känns tryggt då det är större chans att min känsliga hud reagerar på doftande produkter. Nu när det är kallare ute använder jag ett läppcerat under och det funkar super.

Betyg: 4 av 5

/Katja

Här hittar du hela vårt sortiment av ekologiska läppglans >>>

Mer läsning om läppfärger från Maria Åkerberg

Snygga ekologiska läppstift från Maria Åkerberg