Stort grattis säger vi till lena.gsson54 som är vinnare av februari månads instagram-tävling på Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss. 

På bilden ser vi ekologisk hudkräm från  Urtekram och naturliga hårprodukter från Bruns– vi kikar närmare:

• Till vänster: Urtekram Aloe Vera Body Lotion 245 ml är en härlig kroppslotion med återfuktande egenskaper från aloe vera, olivolja, sheasmör och aprikoskärneolja. Hudkrämen är doftsatt med eteriska oljor som för tankarna till solmogna apelsiner. Din hud lämnas återfuktad, mjukas upp och får nytt liv!

•Till höger: Bruns Schampo nr. 04 – magisk citrus är ett djuprengörande schampo som ger ditt hår en fantastisk volym. Bruns Schampo nr. 04 passar alla hårtyper men passar extra bra för dig med fint hår eller obalanserad hårbotten. Schampot hjälper dig på ett skonsamt sätt återbalansera hårbottnen och kan även användas som ett detoxschampo. 

Grattis igen säger vi till Lena! Vi hoppas du hittat några nya favoriter! 

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen:

Instagramtävling med Naturligt Snygg