Nu är det verkligen läge att fylla på sminkväskan med ny vårfräsch makeup: Juice Beauty utökar sin makeup-serie med nya lättanvända och mångsidiga eyeliners.

 

Juice Beautys populära makeup-kollektion ”PhytoPigments” har tagits fram i samarbete med skådespelerskan Gwyneth Paltrow som varit makeup-seriens Creative Director. Sortimentet innehåller allt från cc-krämer och foundations som vårdar huden och ger den en fantastisk finish till snygga highlighter, läppfärger och rouge.

 

Nyhet: lättarbetad och hållbar eyeliner

JB-swatch-pencil-alla
Nu lanserar Juice Beauty en helt ny eyeliner i tre snygga klassiska färger: svart, brunt och askgrå. De har en mjuk och lättarbetad konsistens som det är lätt att skapa många olika stilar med. Håller såklart hela dagen – och vill du ha en extra bra hållbarhet, så pudra ögat innan du applicerar eyelinern.

 

 

 

 

 

Perfekt finish med flytande foundation

gwynet-foundation

 

Juice Beautys flytande foundation, Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation är ganska lätt i konsistensen och innehåller flera hudvårdande ämnen, så den passar utmärkt att använda över ditt serum som ett extra skydd och ger även extra fukt till huden. Den är inte skimrande, men heller inte helmatt, utan ger huden en naturlig lyster.

Hitta rätt nyans med vår foundationsguide >>>