Ekologisk mascara. Se hit alla mascara-nördar! Nu har vi fyllt på vårt mascara-utbud. Efter att noggrant ha letat vad marknaden har att erbjuda så har vi nu hittat de ekologiska mascarorna som håller måttet, och som du nu kan shoppa hos oss!

 

Läs guiden och ta reda på vilka märken och varianter som kan tänkas göra underverk med dina fransar. I vårt utbud finns nu mascaror som ska passa just dig, vilka krav du än kan tänkas ställa på din mascara! Budget, lyx, volym eller definition? Vi har rubbet! (Flera av mascarorna finns i flera färger) Här nedan har vi listat dem, ett märke åt gången!

Här hittar du alla mascaror i shoppen >>>

 

Benecos – mycket mascara för liten peng!

Benecos_Mascara-multi-effect-just-black-600x600

Beskrivning: Benecos Natural Multi Effect Mascara ger volym, längd och lockar för underbara fransar. Berikad med Vitamin E.

Benecos Natural Multi Effect Mascara – Just Black >>>

 

Benecos-Mascara-DeepBlack-1000x1000

Benecos, Natural Mascara Maximum Volume. 

Hannah säger: Ger bra svärta, den ganska blöta guckan täcker fransarna direkt. Borsten är ordentlig och borstar igenom alla fransar. Ger bra med volym till fransarna och det funkar utmärkt att applicera ett andra lager senare på dagen. Fransarna hålls mjuka och behagliga.

Benecos Natural Mascara Maximum Volume – Deep Black >>>

 

Benecos_Mascara_vegan_volume-1-600x600 (1)

Benecos, Natural Mascara Vegan Volume. 

Beskrivning: Denna veganmascara ger volym och intensitet till dina fransar och har en distinkt svart färg. Den specialformade borsten fångar lätt upp de nedre ögonfransarna.

Benecos Natural Mascara Vegan Volume – Magic Black>>>

 

Benecos-Natural-Mascara-Maximum-Length-Carbon-Black2-600x600 (1)

Benecos, Natural Mascara Maximum Length. 

Så säger Hannah: Bra borste som lätt kommer åt alla fransar. Bra svärta i guckan som drar åt det blöta hållet. Ger fina separerade fransar och ger också riktigt bra längd till fransarna.

Benecos Natural Mascara Maximum Length – Carbon Black >>>

 

RMS Beauty – Lyxig mascara som ger det lilla extra

RMS-Beauty-mascara-volumizing-600x600

Rms Beauty, Mascara Volumizing. 

Så säger makeup-artisten Linda: Ekologisk och naturlig mascara är ett svårt kapitel, men RMS Volumizing Mascara känner jag mig trygg med och är den jag använder mest, både på mig själv och i jobbet. Har en bra borste som verkligen separerar fransarna och ger full volym. PRO TIP: Spara borsten till kittet när mascaran är slut.

RMS Beauty Mascara – Volumizing >>>

RMS-Beauty-mascara-definition-600x600

Rms Beauty, Mascara, Defining. 

Så säger makeup-artisten Linda: Ekologisk och naturlig mascara är ett svårt kapitel, men RMS Defining Mascara känner jag mig trygg med. PRO TIPS: Det är lätt att få av mascaran av borsten om du vill använda dina engångsborstar istället.

RMS Beauty Mascara – Defining >>>

 

Lily Lolo – Rejäl svärta och volym

Lily-lolo-Mascara-Open-1000x1000

Lily Lolo, Natural Mascara. 

Veckans Eko säger: Jag tycker om den breda borsten, som smalnar av en aning längst ut. Den gör det lätt att komma åt och separera alla fransarna. Själva mascaran är lätt att applicera, klumpar sig inte och är väldigt mörkt grå – på gränsen till svart. Den ger både längd och volym åt fransarna och sitter kvar hela dagen utan att “fälla”. Mycket nöjd!
Lily Lolo Natural Mascara – Black >>

 

 

Zuii Organic – För dig som är petnoga

zuii-organic-flora-maxi-lash-mascara-granite-7-g-1024x1024-600x600

Zuii Organic, Flora Maxi Lash Mascara. 

Så här säger Hannah: Väldigt lätt att borsta och komma åt alla fransar med denna. Bra svart formula, som inte är för torr, och heller inte för blöt. Ger fransarna längd, och jobbar man lite till får de också bra volym. Släpper inget alls, känns bara toppen!  Sen är det inga problem alls att bygga på under eftermiddagen om man ska ut på galej – vilken effekt! Nästan som lösögonfransar.

Zuii Organic Flora Maxi Lash Mascara >>>

zuii-organic-flora-volume-mascara-600x600

Zuii Organic, Flora Volume Mascara. 

Produktbeskrivning: Söker du volym och tjocklek i fransarna? Då är Organic Volume Mascara det rätta valet från Zuiis sortiment. Den här ekologiska mascaran skapar en extremt fyllighet med en syndig och tongivande granitsvart nyans.

Zuii Organic Flora Volume Mascara>>>

Zuii-Granite-mascara-600x600

Zuii Organic, Vegan Flora Mascara. 

Produktbeskrivning: Mascaran separerar och förlänger ögonfransarna. Den smetar inte och ger ett utmärkt resultat som håller längre. Innehåller nässlor och åkerfräken som vårdar och stärker. Zuii Organic Vegan Flora Mascara är dessutom berikad med D- och E-vitaminer som dina fransar mår bra av. Finns i flera tuffa färger.

Zuii Organic Vegan Flora Mascara – Granite >>>

 

Dr Hauschka – Volym och definition

dr-hauschka-volumizing-mascara-01-black-600x600

Dr Hauschka, Volume Mascara. 

Produktbeskrivning: Ger omedelbar volym till fransarna och får dem att se både längre och fylligare ut. Den smidiga borsten gör det lätt att applicera och för bästa resultat bör man applicera mascaran flera gånger för att bygga upp volymen.

Dr. Hauschka Volume Mascara 01 Black >>>

dr-hauschka-defining-mascara-01-black-600x600

Dr Hauschka, Defining Mascara. 

Produktbeskrivning: Dr Hauschka Defining Mascara är en definierande mascara som också bygger längd till dina fransar. Mascaran passar dig som är ute efter en naturlig look framför dramatiska fransar med mycket volym.
Den smalare borsten gör det lätt för dig att komma åt alla fransar och med ett par drag med borsten kommer du att uppleva att fransarna är definierade och längre.

Dr. Hauschka Defining Mascara 01 Black >>>

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>