Vi gillar inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips. I den här intervjun berättar Veronica Campbell om sina bästa tips. Hon började göra egen ekologisk hudvård för över 10 år sen, dels i eget märke och även åt andra företag.

Under åren har hon blivit en expert när det kommer till naturliga och ekologiska ingredienser och formuleringar. För ett par år sen lanserade hon Lip Organic Intimate Care, en unik serie av 100 % naturliga oljor för rakning och intimrengöring. Här kan ni följa Veronica och Lip. 

 

Vad måste alltid finnas i din sminkväska?

– Försvarets hudsalva, mascara och en ögonbrynspenna.

 

Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?

– Max 15 minuter.

 

Har du några knep som du tycker fler borde känna till?

– Jag använder mig av en baskräm för ansiktet och en för kroppen och blandar själv i aktiva ämnen och oljor efter behov och säsong.

 

När känner du dig som allra snyggast?

– När jag tar hand om mig själv genom god sömn, egentid, träning och bra kost.

 

Vilka är dina favoritmärken?

– Jag gör många ansikts- och kroppsprodukter själv som är mina favoriter men av de jag inte gör älskar jag Nvey Ecos ögonskuggor, Benecos nagellack och John Masters Organics hårprodukter. Sen använder jag en hel del av Urtekrams produkter, så bra att det finns ekologisk hudvård för en mindre peng.

 

En produkt du inte skulle kunna klara dig utan?

– Cleansing + Moisturising Oil, Sea Buckthorn + Fragonia från mitt egna märke Lip Intimate Care. Förutom som intimtvätt använder jag den som återfuktare över hela kroppen (även för ansiktet) och för att ta bort smink och vaxrester.

 

Din största skönhetsmiss genom tiderna?

– Stress! Har tyvärr gjort att jag har utvecklat rosacea.

 

Vad lägger du fokus på i din make up?

– Ögon och läppar.

 

Vad är skönhetslyx för dig?

– Ett bra yogapass och ett epsomsaltbad.

 

Har du en beauty-förebild som du inspireras av?

– Ingen specifik, men genuin lycka och värme är vackert och lyser igenom.

 

Bästa tricket för att känna sig lite extra snygg?

– Torrborsta huden varje dag.

 

Det sägs att skönhet kommer inifrån, hur tänker du kring sambandet mellan kost och skönhet?

– Jag tror verkligen kosten är extremt viktig. Jag lägger mycket energi, tid och pengar på min kost och kosttillskott.

 

Är det viktigt för dig att välja naturliga/ekologiska produkter?

– Ja, väldigt viktigt. Jag använder nästan bara ekologiska produkter.

lip intimate care

Lip Intimate Care hittar du här.