Nu slår vi ett slag för användandet av ekologiska kroppsoljor! Det finns ju inget bättre än att smörja in huden med en väldoftande och näringsrik vegetabilisk olja – särskilt nu när vårsolen börjar lysa och man gärna vill ha lite extra lyster på armar och ben.

Många kroppsoljor är dessutom dubbelverkande; de innehåller eteriska oljor som inte bara doftar gott och stärker huden – de kan dessutom hjälpa en att komma till ro eller få ny energi (beror på vad man väljer och behöver!), vissa är perfekta att massera på stela löparmuskler och andra är aktiva mot bristningar och cellluliter.

Här kommer en miniguide till Weledas nio olika kroppsoljor – vet du redan nu vilken som är din favorit?!

Weleda Citrus Refreshing Body Oil en uppfriskande doft från eterisk citrusolja, härlig att använda när kroppen och sinnet behöver piggas upp och få ny energi.

Weleda Lavender Relaxing Body Oil – en avslappnande kroppsolja med äkta eterisk lavendelolja som vårdar och mjukgör huden samtidigt som den verkar lugnande och rogivande på sinnet. Hjälper till att skapa en känsla av välbefinnande och att lättare kunna slappna av och minska på spänningar.

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil – en härlig kroppsolja med kärnolja från ekologiska granatäpplen som hjälper till att skydda huden mot ett för tidigt åldrande. Huden blir fastare och jämnare.

Weleda Buckthorn Body Oil – en vitaliserande kroppsolja med ekologisk havtornsolja och sesamolja som mjukgör och vårdar huden. Hjälper huden att bevara fuktbalansen och stärker dess naturligt skyddande barriär.

Weleda Wild Rose Body Oil –  en lyxig olja med ekologisk nyponfröolja som hjälper till att bevara hudens elasticitet och de, harmoniskt av vildros.

Weleda Evening Primrose Age Vitalising Body Oil – en kroppsolja med ekologisk nattljusolja som återställer fuktbalansen och förebygger uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Weleda Birch Cellulite Oil – innehåller en unik kombination av växtextrakt och naturliga växtoljor som vid regelbunden användning minskar celluliter och gör huden jämnare och fastare.

Weleda Calendula Massage Oil – en massageolja som är speciellt framtagen för att vårda känslig och ömtålig hud.

Weleda Arnica Massage Oil – en mild massageolja med solrosolja och olivolja tillsammans med extrakt av ekologiska arnikablommor och björklöv, som verkar lindrande och ger en lätt värmande effekt på huden och stela muskler.

 

MER LÄSNING FÖR DIG: 

Back to Basics med Weledas klassiska hudvård >>>

Hannah Sjöström ger högsta betyg till nya Skin Food Light från Weleda >>>

Hudvårdstips: Weledas Almond-serie för känslig hy >>>