Juice Beautys flytande foundation, Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation är ganska lätt i konsistensen och innehåller flera hudvårdande ämnen, så den passar utmärkt att använda över ditt serum som ett extra skydd och ger även extra fukt till huden. Den är inte skimrande, men heller inte helmatt, utan ger huden en naturlig lyster. Tips är att alltid skaka flaskan innan användning eftersom produkten naturligt kan skikta sig.

juice-beauty_foundations

Innan du väljer nyans kan det vara bra att lista ut vilken underton du har i huden. Om du tittar på insidan av din underarm och ådrorna ser mer gröna ut, då har du en så kallad olivfärgad hud med gul underton. Om ådrorna istället ser mer blå ut har du en ljusare hudton med rosa underton. En del kan ha både gult och rosa i sin underton och passar därför bra i båda.

 

Här är en guide för att hjälpa dig att hitta rätt nyans av Juice Beauty Flawless Foundation:

 

goldentan

GOLDEN TAN – passar dig som har en medium hudton med gyllene (gul) underton.  Länk till produkt >>

mediumtan

MEDIUM TAN – passar dig som har ljus till medium hudton med neutral hudton, eller både rosa och gul. Länk till produkt >>

 

rosybeige

ROSY BEIGE – passar dig med en ljus hudton och med rosa underton. Länk till produkt >> 

cream

CREAM – passar dig med ljus hudton och gul (gyllene) underton. (Denna har Hannah under vinterhalvåret – kolla in hennes recension här.)   Länk till produkt >>

buff

BUFF – passar dig med mycket ljus hudton och med rosa undertoner. Länk till produkt >>

 

Läs mer:

• Äntligen har Juice Beauty Makeup kommit till Sverige – och Naturligt Snygg!

 

Sugen på mer nyheter om grön skönhet, hälsosam mat och ett hållbart liv? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev – du får 10 % rabatt på ett köp! Länk här.