TÄVLING. Stort grattis säger vi till månadens vinnare i vår Instagram-tävling: @karinlengman, som har tagit en riktigt klassiskt snygg bild på de produkter som hon handlat i vår webbshop, och som hon nu vinner pengarna tillbaka på.

Nu när det börjar bli kallare är det klokt att satsa på produkter som skyddar, återfuktar och balanserar huden och håret – något som Karin har gjort. I hennes varukorg hittar vi Estelle & Thilds färgade dagkräm som även hjälper huden att få en naturlig lyster nu när den kan börja bli lite torr och grådassig. Loelles återfuktande och prisvinnande rosenvatten, samt Dr Hauschkas skonsamma rengöringskräm. Och även håret får sig den fukt som behövs från Less is More Lavender Smooth Balm, som räddar många frissiga hår så här i vintertider.

Visst vet du att du kan vinna pengarna tillbaka på ditt köp hos oss på Naturligt Snygg? Ta en bild på ditt köp och lägg ut på Instagram. Använd sen hashtaggen #naturligtsnygg samt tagga oss – @naturligtsnygg.se – så är du med och tävlar! Varje månad utser vi en ny vinnare.