Den här månaden blev Warpaint Naturligt snyggs storsäljare! Ett naturligt tandblekningsmedel som verkligen funkar! Varje månad listar vi den produkt som våra kunder gillat allra bäst i webbshoppen. Under augusti blev Warpaint favoriten och vi kan verkligen förstå varför!

Så här säger Hannah om produkten:

– Warpaint är en ny spännande produkt som jag förstår att många är nyfikna på. Att vilja ha fräscha tänder är också viktigt för många, men det är ganska dyrt att bleka tänderna hos tandläkaren, och kanske också lite läskigt. Att kunna göra det hemma med en produkt som är helt naturlig, tycker åtminstone jag är ganska nice. Jag är ganska nöjd med själva den blekande effekten av pulvret men också glatt överraskad över att mitt tandkött blev så fräscht och stärkt. Inget blodvite när jag flossade!

Läs också: 
Så bleker du tänderna med Warpaint