För oss makeup-älskare är november och december högtidsmånader: vissa varumärken släpper nya och gamla favoriter i limited editions medan andra gör läckra presentförpackningar till oslagbara priser. Det är verkligen nu man ska passa på att fynda! 

Från italienska ekomärket PuroBio kommer vinterns glammigaste presentpaket: tre lyxiga sminkväskor med klassiska och riktigt prisvärda produkter – perfekta att ge bort till sig själv eller till en vän!

Låt oss spana in de tre lyxiga sminkväskorna här:

 

Purobio-julkit-silver2Purobio-julkit-silver2

Julens glittrigaste juvel är den snygga, silvriga necessären fylld med två av PuroBios favoriter inom ögonmakeup:

Mascara Glorious Volumizing som ger fransarna volym och fyllighet samtidigt som den ramar in och framhäver dina ögon.

Pencil Eyeliner Black som är en intensivt svart ögonpenna med mjuk konsistens och precis linje. Kan användas både som sotig kajal innanför fransraden eller som eyeliner på övre ögonlock.

Ett must-have till oslagbart pris!

Köp här för endast 199 kronor >>>

 

Purobio-julkit-red

I en lyxig röd necessär av sammet har PuroBio lagt ner ett vinrött läppstift LipTint 06 Burgundy (flytande, högpigmenterat, krämigt och med grym hållbarhet) samt den champagnefärgade ögonskuggan Eyeshadow Champagne 01.

Ett kit som aldrig är fel att ge bort – vare sig det är till sig själv eller någon annan 😉

Köp här för endast 245 kronor >>>

 

Purobio-julkit-gron

Till sist, i en snygg sminkväska av grön satin gömmer sig två favoriter för dig som vill fixa de perfekta kyssvänliga läpparna till vinterns alla fester.

Sminkväskan innehåller Lipstick Red 14 som är ett rikt pigmenterat läppstift med halvmatt finish i klarröd nyans, samt Lipliner Pencil red 47 som ger en heltäckande röd och halvmatt färg. Perfekt för att forma och framhäva läpplinjen och få ett resultat som håller länge.

Köp hela kittet här för endast 220 kronor >>>