Nu är det inte långt kvar till Green Beauty Day. Vi är så glada att mässan vuxit, så nästa år flyttar vi in vår gröna skönhetsmässa till anrika Münchenbryggeriet i Stockholm! 

 

Den 4 maj 2019 är det dags för en inspirerande heldag med grön skönhet i fokus, då arrangerar vi för tredje året Green Beauty Day. Mässan är i Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm med härlig utsikt över huvudstaden!

green_beauty_day1

Tidigare år har du som besökare kunnat handla mängder av ekologisk och naturlig hudvård, hårdvård och smink från våra utställare och stundtals har det varit riktigt trångt vid montrarna. Vi är så glada att våra kunder och läsare får möjlighet att möta våra utställare under den här dagen!

Nästa år innebär de nya lokalerna ännu mer utrymme och plats för ännu fler utställare, fler produkter och även fler besökare!

malarsalen-12-1-768x438

I stora och härliga Mälarsalen med vackra kristallkronor i taket och med fantastisk utsikt över Stockholm, hoppas vi att utställare och besökare ska trivas ihop bland alla montrar – på 600 kvadratmeter!

Strindberg-7-2

I salen Strindberg som ligger vägg i vägg, kommer det att dukas upp ett mysigt café och här ställer vi även i ordning en speakers corner, med mindre föreläsningar och demos. Här kan du ta en kopp kaffe, äta en sallad och lyssna på någon inspirerande talare om hår, hud, kost eller smink!

webb_malarsalen_nobel-6 (1)

Här ser ni Nobelterrassen i full festmundering! Men under Green Beauty Day möblerar vi om detta till vår föreläsningssal med plats för 200 personer! Senare i vinter i under våren kommer vi att avslöja vilka som ska inta scenen och tala under 2019.

Hoppas vi ses på Torkel Knutssonsgatan 2 nästa år!

 

• Här kan du kolla in bilder från förra årets fullpackade mässa. 

• Här kan du boka din biljett redan nu! 

• Här kan du som utställare läsa mer. 

 

 

Alla bilder kommer från Münchenbryggeriet.