Nytt i shoppen. Svenska ekomärket Loelle, med rötterna i Marocko, lanserar nu fyra spännande skönhetsnyheter som vi givetvis tar in i shoppen direkt.

Loelle Hallonfröolja, 30 ml

Först ut är en 100% ekologisk och kallpressad hallonfröolja (Raspberry Seed Oil), en ren ansiktsolja som många kunder efterfrågat. Hallonfröolja har ett högt innehåll av omega-3 som är antiinflammatoriskt och har cellförnyande egenskaper, den kan därför användas för att lindra och läka utslag, solbränna och andra hudåkommor.

Den är också rik på omega-6 och vitamin E som stärker huden och skyddar mot fria radikaler – det är alltså en bra olja att använda om man vill motverka ålderstecken.

Här kan du köpa Loelles Raspberry Seed Oil för 199 kr >>>

 

 

 

Nästa nyhet är riktigt spännande: tre stycken rena rasulleror från Marocko. Dessa leror har man använt i marockanska skönhetsrutiner i hundratals år och de ger lika fantastiska resultat än idag, förutom att de är djuprengörande används lerorna traditionellt för att lindra eksem och torrhet. De är helt naturliga, utan parfymer eller andra tillsatser.

Lerorna är riktiga multiprodukter som både kan användas som schampo, som renande scalp treatment och till ansiktsmasker, de tillför flera viktiga mineraler som järn och magnesium, samtidigt som rasoulleran är känd för sin förmåga att absorbera föroreningar från huden och håret. Efter en ansiktsmask med rasullera känns huden klarare och mer elastisk och porerna i huden är mindre tydliga.

 

Loelles rasoullera finns i tre varianter: röd, grön och vit, som rekommenderas för olika hudtyper:

Loelle Rhassoul Red Clay passar bäst för normal hud – finns att köpa här för 149 kr >>> 

Loelle Rhassoul Green Clay passar bäst för fet- och blandhy – finns att köpa här för 149 kr >>>

Loelle Rhassoul White Clay passar bäst för känslig hud – finns att köpa här för 149 kr >>> 

Har man torr hud kan man använda den röda eller vita leran, men addera ett par droppar arganolja, för att tillföra huden extra fukt.

 

Mer läsning för dig: 

10 skäl att använda Loelles prisvinnande rosenvatten >>>

Guide: Välj rätt ansiktsolja från Loelle >>>

6 sätt att öka lystern i höst >>>