Ekologisk hårvård. Vi förstår helt varför man fastnar för hårvården från Tabitha James Kraan – frisören med samma namn som skapat en serie med hårvård som har i uppdrag att förbättra både hår och hårbotten med schampo, balsam, torrschampo och hårolja! Serien passar alla hårtyper då den jobbar balanserande – ett torrt hår återfår sin glans och fukt medan ett fett hår blir mindre oljigt. Även hårbotten balanseras, oavsett om det är torrt, irriterat eller oljigt. Vårda hårbotten och hår med milda, effektiva och väldoftande schampo och balsam, inpackning och hårolja för att ge näring från djupet.

Här kommer 4 produkter som ni kunder är tokiga i från Tabitha James Kraan:

Tabitha James Kraan Scented Hair Cleanser Amber Rose - 165 ml

NUMMER 1: Tabitha James Kraan Conditioner 4-in-1

Den här multiprodukten hamnar på första plats, inte så konstigt när den klarar av att hålla håret i fint skick på så många sätt! 4 in 1 conditioner kan nämligen användas på fyra olika sätt: som balsam, leave in-kräm, som återfuktande skalp-kräm för irriterad och torr hårbotten, eller som en högpresterande stylingprodukt. Multibalsamet ger ett mjukt och återfuktat hår tack vare ekologisk nyponförolja, arganolja, kokosolja och eteriska oljor. Passar alla hårtyper.

Här hittar du Tabitha James Kraan Conditioner 4-in-1 i olika dofter >>

 

Tabitha James Kraan Scented Hair Cleanser Golden Citrus - 165 ml

NUMMER 2: Tabitha James Kraan Hair Cleanser

Glöm klassiska schampon! Nu är det Hair Cleanser som gäller – en mild rengöring som återställer hårets och hårbottens hälsa. Den lugnar och balanserar hårbotten och dämpar överdriven sebumprodukton. Vid långvarig användning krävs mindre och mindre mängd produkt och längre tid mellan tvättarna eftersom hårbotten blir återbalanserad. Den revolutionerande formulan med bland annat havre, arganolja, kokosolja och aloe vera ger näring och skyddar hårbotten samtidigt den ger håret otroligt fins glans och textur. Passar alla hårtyper.

Köp Tabitha James Kraan Hair Cleansers här i olika dofter >>

Tabitha James Kraan Scented Compact Organic Dry Shampoo Dark Hair - 15 g

NUMMER 3: Tabitha James Kraan Compact Dry Shampoo

På tredje plats hittar vi torrschampot i smart sprayformat som rengör, fräschar upp och håller ditt hår naturligt friskt mellan tvättarna! Torrschampot motverkar fett hår – utan att avlägsna hårbottens naturliga oljor och skapa obalans – och ger härlig volym! Dessutom innehåller torrschampot eteriska oljor som ger en fräsch doft till håret.

Här hittar du Tabitha James Kraan Compact Dry Shampoo – välj mellan ljus och mörk nyans >>

Tabitha-hair-oil

NUMMER 4: Tabitha James Kraan Hair Oil Amber Rose

Därefter älskar ni denna multifunktionella hårolja! En skyddande och balanserande hårolja som ger fantastisk glans – använd före tvätt som en extra boostande inpackning för håret, oljan kapslar in fukt, mättar slitet och fuktfattigt hår. Den kan också användas i håret och längderna som en vanlig hårolja för att boosta torra hårtoppar och ge extra glans. Dessutom doftar den ljuvligt av ros, patchouli och ylang ylang.

Köp Tabitha James Kraan Hair Oil Amber Rose här >>

 

Hannah recenserar Tabitha James Kraan:

Favoriter: schampo och balsam från Tabitha James Kraan