För sjätte året i rad uppmärksammar Organic Beauty Awards gröna skönhetsprodukter som är effektiva, bra för användarens hälsa och välmående, schysst framställda och bra för planeten. I år uppmärksammas alla härliga ekosalonger och ekofrisörer i Sverige genom att utse Årets Ekofrisör 2021!

Nu startar omröstningen av Årets Ekosalong/Ekofrisör – klicka här för att komma till tävlingssidan och rösta >>>

Ta chansen och rösta fram din favoritfrisör! Du som röstar är dessutom automatiskt med och tävlar om ekologisk hudvård för hela 1000 kr.

Du kan rösta fram till och med den 2 april 2021. Vinnaren kommer att presenteras i samband med prisutdelningen av Organic Beauty Awards 2021 senare i vår.

Att välja en salong som arbetar med naturliga och ekologiska produkter när du besöker frisören är ett klimatsmart alternativ – frisörerna arbetar i en miljö som inte utgör en hälsorisk så väl för dem själva eller dig som kund. Du slipper allergiframkallande ämnen, och ämnen som kan ha en hormonstörande effekt.

Naturligt Snygg är en stolt samarbetspartner till tävlingen! Organic Beauty Awards är Sveriges första pris inom hållbar ekologisk skönhet och drivs av den ideella branschorganisationen NOC Sweden – organisationen för företag inom naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård. NOC står för Natural, Organic Cosmetics.