Miranda Kerr är supermodellen som grundat det ekologiska huvdvårdsmärket KORA Organics. Serien är baserad på nonifrukten, en superfrukt som används för att läka och hela kroppen både på insidan och utsidan. Vi hittar också ekologiska och högkvalitativa ingredienser som  jojobaolja, aloe vera, örtextrakt, eteriska oljor och även vitamin A, C och E som verkar föryngrande och återställande.

Vi har tagit reda på Miranda Kerr’s favoriter i sortimentet – missa inte detta:

 

kora_mask

Turmeric Brightening & Exfoliating Mask

”Jag använder denna ansiktsmask i duschen varje morgon som en exfolierande rengöring och en gång i veckan som en djuprengörande mask. Den gör genast min hud polerad och mjuk, och lämnar huden fräsch, ren och glowig.”

Köp här för 499 kr >>>

 

Kora-organics-30ML_Noni-Glow-Face-Oil--with-Unit-Carton

Noni Glow Face Oil

”Jag kan inte leva utan denna ansiktsolja – jag använder den morgon och kväll, även min man gör det. Han använder den till och med mer än mig till natten och den har förändrat hans hud till det bättre! Ansiktoljan ger min hud lyster och återfuktning – ibland mixar jag den med Soothing Moisturizer för extra fukt. Jag blandar också denna olja med min foundation för en glowig look.”

Finns här för 699 kr >>>

 

Trilogy_kora

 

Quartz Luminizer

”Dessa krämiga highlighters är riktigt magiska och jag använder dem på mina kindben, brynben, på amorbågen, nyckelben och på ögonlocken ibland.”

Finns att handla här för 299 kr >>>

Kora-organics-100ML-Calming-_Lavender_Mist

Calming Lavender Mist

”Vid läggdags sprayar jag ansiktsmisten på min kudde och mitt ansikte – det är min ritual! Lavendelmisten är så lugnande, så jag ser alltid till att ha en i sovrummet.”

Finns här för 399 kr >>>

Kora-organics-10mL_EyeOil_Tilted

Noni Radiant Eye Oil

”Jag är helt besatt av denna ögonolja! Den innehåller kahaiolja, som naturligt är rik på retinol som förbättrar elasticiteten och suddar ut fina linjer, kaffefbönsolja som reducerar puffighet, tomatfröextrakt som ljusar upp och såklart nonifruktextrakt, som innehåller över 100 vitaminer, mineraler och antioxidanter. Rosenkvartsapplikatorn lyfter upp och lugnar ögonområdet.”

Finns här för 429 kr >>>

 

För att se hela Kora Organics sortiment – klicka här! >>>

 

Mer läsning för dig:

Spana in Miranda Kerrs hudvårdsrutin med Kora Organics

Recension: Noni Glow Face Oil och ansiktskräm från KORA Organics

Solklar femma till highlighter från Kora Organics