Multiprodukten som ingen vill vara utan! Hur ofta har man inte önskat att det fanns en produkt som gjorde allt? Svenska True Organic of Sweden har tagit fasta på idéen och 2014 grundades företaget av Tina de Sousa i Stockholm. Hon fick upp ögonen för ekologiska livsstilsfrågor efter många år utomlands och beslutade sig för att ta fram den bästa multisalvan gjord på de finaste, ekologiska ingredienserna.

Märket fokuserar på ekologisk hudvård och den första produkten i serien var just multisalvan som fick namnet ”All You Need Is Me”. Denna hudkräm bygger på helt ekologiska ingredienser som samverkar med varandra utan behov av vatten eller alkohol. Denna renhet skapar speciella synergier och gör krämen unik, menar Tina de Sousa.

Här är favoritprodukterna från True Organic som måste testas:

All You Need is me True Organic of Sweden

 

All You Need Is Me är ett måste i varje hem! En hudkräm, eller hudsalva, som grundaren kallar för banbrytande och som har massor med fina recensioner och lovord. Multisalvan är doftlöst och innehåller rena ekologiska ingredienser som samverkar med varandra, utan alkohol och vatten. Salvan är en riktig multitasker och passar hela familjen; torra fläckar, myggbett, läppar och torra nagelband, vinterkinder, händer, eksem och torra hårtoppar. Här har du en ekologisk variant av klassiska Elisabeth Ardens Eight Hour Cream!

Här hittar du True Organic All You Need Is Me >>

 

 

 

 

 

Fiffiga Undercover Agent är en naturlig deodorant som verkligen fungerar! Den innehåller enbart ekologiska ingredienser och utan syntetisk aluminium och alkohol. Tack vare citronsyra sänks pH-värdet, så att de bakterier som orsakar dålig lukt inte kan föröka sig lika snabbt. Naturligt mineralsalt förebygger bakterietillväxten utan att störa den naturliga svettfunktionen, medan eterisk olja från rosenträ och cypress verkar antiseptiskt och lugnande samt lämnar huden med en fräsch doft. En hemlig agent man absolut vill ha med sig under dagen!

Här hittar du True Organic Undercover Agent >>

 

 

 

 

 

ansiktskräm ålderstecken

 

Make My Day är den innovativa dagkrämen med algica! Revolutionerande algica, en typ av alg som under utveckling visar sig innehålla miljövänligt icke-toxiskt UV-filter, motverkar orenheter, svett och bakterier samt har förmåga att binda fukt i huden. Ansiktskräm är även rik på antioxidanter och näringsrika ingredienser vilket resulterar balanserad, vitaliserad hud och ålderstecken bromsas. Dagkrämen innehåller även squalane, jojobaolja, kakaosmör, havrekärnolja, gurkmeja, nyponolja och hyaluronsyra som tillsammans förbättrar hudens elasticitet, skyddar, reparerar och ger näring till huden. En riktig pangkräm som fått riktigt bra recensioner!

Läs mer om True Organic of Sweden Make My Day här >>

 

 

 

 

Sea Me Mask en närande ansiktsmask med grönalger som återfuktar och skyddar huden. Skapa din egen havsinspirerande hemma-spa-behandling med Sea Me Mask – innehåller handplockande och noga utvalda ekologiska ingredienser från havet, som rengör huden på djupet och ger en ny frisk lyster till huden. Denna ansiktsmask innehåller bland annat chlorella (grönalger) som är rikt på välgörande mineraler, vitaminer och aminorsyror som har fantastiskt goda effekter på huden. Masken återställer fuktbalansen i huden, revitaliserar och förbättrar hudstrukturen, samt skyddar huden från yttre påfrestningar.

Kolla in True Organic of Sweden Sea Me Mask här >>

 

 

 

 

Här hittar du hela True Organic of Swedens sortiment >>>

Mer läsning om True Organic:

Ny grym ansiktskräm från True Organic of Sweden