Nyheter från Tata Harper. Tre supermilda produkter för känslig hud från Tata Harper – Softening Cleanser, Fortifying Moisturizer och Radiance mask!

Tata Harper, varumärket som är ett av de mest prisbelönta i USA och som gett ekolyx ett ansikte, lanserar nu äntligen tre hudvårdsprodukter som passar alla hudtyper, även dig med känslig och reaktiv hud! Serien är proppad med aktiva extrakt utan att irritera känslig hud och är dessutom utan parfym och eteriska oljor.

Vi kikar närmare på Superkind-serien som består av en ljuvlig rengöring, ansiktskräm och ansiktsmask:

 

tata harper softening cleanser swatch

Tata Harper Softening Cleanser – rengöring för känslig hud

Denna krämrengöring är väldigt mild, den vårdar huden samtidigt som den avlägsnar orenheter tack vare Cassava Tapioca som ger den dess skummiga formula. Rengöringen är fylld med antioxidanter och näringsämnen som hjälper till att skydda huden från yttre påverkan samt lugnar stressad hud. Ekologiska ingredienser som återställer huden och lämnar den ren, balanserad och smidig.

Här kan du köpa Tata Harper Softening Cleanser för 856 kr >>>

tata harper radiance mask swatch

Tata Harper Radiance Mask – ansiktsmask för känslig hud

En mild ansiktsmask som trollar fram glowig, frisk hud! Den avlägsnar döda hudceller och främjar cellförnyelsen, samtidigt som masken balanserar och återfuktar huden tack vare prebiotika. Vita kaolinleran ger en mild detoxande effekt som absorberar olja samt minimerar porer. Huden lämnas återfuktad, plumpad, lugn och med en ny lyster!

Köp Tata Harper Radiance Mask här för 657 kr >>>

tata harper fortifying moisturizer swatch

Tata Harper Fortifying Moisturizer – ansiktskräm för känslig hud

En återfuktande kräm som passar dig med känslig och reaktiv hud. Antioxidantrika ingredienser som stärker hudbarriären, skyddar och balanserar huden. Fuktkrämen innehåller bland annat magnoliaextrakt känd för sina terapeutiska fördelar som lugnar ner stressad och irriterad hud. Krämen främjar även cellförnyelsen, ljusar upp samt slätar ut fina linjer – jobbar förebyggande mot ålderstecken alltså!

Här köper du Tata Harper Fortifying Moisturizer för 1208 kr >>>

 

Du hittar hela Tata Harper sortimentet här >>

Mer läsning om Tata Harper produkter:

Här är hudvården du MÅSTE testa från Tata Harper!