Är du också nyfiken på den prisvinnande, lyxiga hudvården från Tata Harper, men känner dig osäker på vad du ska satsa på i höst? Då tycker vi att du ska spana in de bästsäljande hudvårdsprodukterna från märket som förvandlar glåmig, trött hud till plumpad och glowig hud!

Just nu får du Resurfacing Serum 10 ml på köpet (värde 322 kr) när du handlar minst en valfri Tata Harper-produkt >>

Här är topp 5 produkter från Tata Harper att testa:

Tata Harper Resurfacing Mask

Klassikern som vinner pris efter pris – och inte så konstigt! Vem vill inte ha en ansiktsmask som innehåller naturliga enzymer som peelar fram ett instant glow? Denna härliga, djuprengörande ansiktsmask med BHA-syror från pilbark och enzymer från granatäpple tar bort döda hudceller, löser upp tilltäppta porer och gör huden mjuk och fyllig. Perfekt att använda när du känner att huden behöver en boost eller om den känns torr, glåmig, igentäppt och trist – eller inför ett party som en askungebehandling! Passar dessutom alla hudtyper, även dig med känslig hud.

Här hittar du Tata Harper Resurfacing Mask för 714 kr >>

Tata Harper Nourishing Oil Cleanser

Rengöringsoljan med stort R! Denna rengöringsolja är packad med betakaroten, vitamin A, C och E, lykopen och omega 3 som rengör noggrant och löser upp smink utan att irritera huden eller ögonen. Rengöringsoljan är fiffig och stör inte hudens egna fukt- och fettbarriär utan lämnar efter sig en mjuk, smidig känsla i huden. Ta din double cleanse-rutin till nya höjder! Passar alla hudtyper, men extra bra till dig som är torr i huden.

Här hittar du Tata Harper Nourishing Oil Cleanser för 893 kr >>

Tata Harper Hydrating Floral Essence

Ansiktsvatten och serum i ett – det ryms i denna magiska flaska! Essenset innehåller 19 aktiva och botaniska ingredienser, bland annat hudvårdande rosvatten, aloe vera och naturlig hyaluronsyra som hjälper till fukta huden, plumpa och mjuka upp den och minimera torrhetslinjer. Trollhassel verkar som en antioxidant och minimerar förstorade porer, gotu kola stramar upp huden och jasmin och mandarin ger huden fukt. Använd i din hudvårdsrutin och även som avslutande steg i din sminkning för att sätta makeupen! Passar alla hudtyper och är extra bra för dig som vill ha långvarig återfuktning i huden.

Här hittar du Tata Harper Hydrating Floral Essence för 788 kr >>

Tata Harper Restorative Eye Cream

Letar du efter en aktiv ögonkräm? Då har du kommit rätt! Detta är en reparerande ögonkräm som vårdar och stramar upp samtidigt som den ger en fin lyster åt den känsliga huden kring ögonen. Minskar svullnader, fina linjer och tonar ned mörka ringar. Den innehåller 26 olika aktiva och botaniska ingredienser, bland annat hyaluronsyra som hjälper till att återfukta huden kring ögat. Spansk lavendel och extrakt från dadelpalmen stramar upp och slätar ut fina linjer och rynkor samtidigt som den ger trötta ögon ett synligt lyft och minskar tidiga tecken på åldrande. Extrakt från bovetefrön hjälper att minska svullnader runt ögonen. Denna ögonkräm älskar vi!

Här hittar du Tata Harper Restorative Eye Cream för 1145 kr >>

Tata Harper Resurfacing Serum

Här har vi ett serum som ger dig omedelbar lyster och glow! Serumet är inspirerat av Tata Harpers bästsäljande ansiktsmask Resurfacing Mask och innehåller milda AHA- och BHA-syror från bl.a. sockerbeta och pilbark som kan användas dagligen. Serumet jobbar på hudtexturen, jämnar ut hudtonen, ger glow och återfuktning. Serumet innehåller också tomatextrakt som verkar utjämnande på hudtonen, kakaduplommon bidrar med höga halter av C-vitamin och squalane som hjälper till att bidra med fukt i huden samt A-vitamin från havtorn. Passar alla hudtyper utom den allra känsligaste.

Eftersom produkten innehåller AHA-syror kan huden bli extra känslig och då är det viktigt att använda solskydd i kombination med serumet på sommarhalvåret!

Här hittar du Tata Harper Resurfacing Serum för 966 kr >>

Just nu får du Resurfacing Serum 10 ml på köpet (värde 322 kr) när du handlar minst en valfri Tata Harper-produkt >>

Mer läsning om Tata Harper:

Testa Tata Harpers bästa skönhetstrick – Glow Getter!