Är du på jakt efter snabb glow i huden? Vi har ett smart tips som kommer från den amerikanska eko-skönhetsdrottningen Tata Harper; Tata Harpers Glow Getter! Snabbt, enkelt och med garanterat resultat! 

 

Tata Harper har gjort ekologisk, lyxig och effektiv hudvård från sin bas, den egna farmen i Vermont, USA i flera år. Numera är Tata Harper ett av de mest kända och älskade hudvårdsmärkena i världen. Och Tata Harper själv delar ofta med sig av sin hudvårdsrutin och smarta beauty-hacks. Ett av hennes mest kända trick är Glow Getter! En av Tata Harpers motton är ”More is More” och Glow Getter handlar om att para ihop två av hennes mest populära och effektiva produkter; Resurfacing Mask och Regenerating Cleanser.

Denna rutin kom till genom ett misstag, när Tata experimenterade med sina produkter. Som småbarnsmamma och mitt uppe i produktutveckling av sina egna produkter letade Tata efter ett snabbt sätt att göra en ”mini-facial”, en mini-ansiktsbehandling hemma i badrummet som kunde leverera strålande lyster på bara 15 minuter. Och nu är Glow Getter en av hennes signaturbehandlingar!

glowgetter-tata-harper

Så här gör du Tata Harpers Glow Getter:

  1. Applicera Regenerating Cleanser på torr hud. Rengöringskrämen innehåller små peelande korn av aprikosmjöl. Massera in i huden tills den blir vit.
  2. Applicera sen ett lager av den prisvinnande Resurfacing Mask över och massera ihop produkterna i ansiktet.
  3. Låt verka i huden under 15 minuter. Om du blir röd eller känner lite stickningar i huden – var lugn, det är naturliga syror som verkar ihop.
  4. Blöt ned en liten handduk i varmt vatten och skölj av.
  5. Njut av din nya glow!

 

Både Regenerating Cleanser och Resurfacing Mask innehåller enzymer från granatäpple och vit pilbark som innehåller naturlig BHA-syra samt salicylsyra. Dessa ämnen exfolierar huden, förminskar porerna, ökar fukthalten och lämnar hunden mjuk och slät – och med ökad lyster! Men du slipper slita på huden och du slipper bli röd i huden som man ofta blir av syrabehandlingar på salong.

 

https://www.naturligtsnygg.se/kampanjer/handla-valfri-produkt-fran-tata-harper-fa-resurfacing-mask-pa-kopet/