Nyheter hos Naturligt Snygg. Senaste tiden har det landat massor med härliga, spännande nyheter i våran shop – allt från vaniljdoftande kroppsolja och innovativ dagkräm med algica till aktiva, botaniska serum och ögonbrynsgel i flera nyanser. Nu kikar vi närmare:

Juice Beauty har lanserat flera roliga nyheter! Signal Peptides är serien för dig med mogen hy som vill ha aktiv hudvård med med en patenterad formula av växtlipider och uppstramande peptider som är designade för att återställa fasthet och hudelasticitet. Nyheterna som kommit in är ett serum och en ögonkräm som ger återfuktning, förnyar hudytan och skyddar huden från yttre påfrestning – wow säger vi bara!

För dig som vill få till de där fluffiga, definierade ögonbrynen så har Juice Beauty även lanserat en ögonbrynsgel i 3 olika nyanser.

Här spanar du in nyheterna från Juice Beauty >>

True Organics of Sweden är det svenska hudvårdsmärket som populära klassiker som multikrämen All You Need Is Me och deodoranten Undercover Agent. Nu lanseras Make My Day dagkräm som är en innovativ, anioxidantrik nyhet med algica, en typ av alg som visar sig innehålla miljövänligt icke-toxiskt UV-filter. Algica motverkar också orenheter, svett och bakterier. Make My Day är en lugnande kräm som balanserar, vitaliserar och bromsar ålderstecken.

Här hittar du Make My Day >>

Säg hej till Kora Organics nyhet Noni Night AHA Resurfacing Serum med AHA- och BHA-syror! Nonifrukten är själva kärnan i Koras hudvård och finns även i det här härliga nattserumet. Tillsammans med siciliansk vindruva, citronskalsferment, fingerlime och aspbark verkar serumet för att minska synligheten av porer, ger en hälsosam klar, strålande hud och ett kraftfullt antioxidantskydd. För dig som vill boosta huden ytterligare under natten!

Här hittar du Noni Night AHA Resurfacing Serum >>

Organics by Sara har även en fin kroppsolja i sortimentet som vi precis tagit in, vad sägs om kombinationen av varm vanilj och fräsch citrus? Garanterat en fröjd att smöra sig med den här kroppsoljan som sjunker in snabbt och gör huden mjuk.

Här hittar du Body Oil Fresh Vanilla >>

Här hittar du alla våra nyheter >>

Mer nyheter hos Naturligt Snygg:

Rengörande & återfuktande nyheter från Madara