På hösten kan det vara kul att känna sig lite extra fin i håret på jobbet. Det är lätt att hamna i hästsvans-träsket eller att att varje dag slänga upp håret i en boll. Så nu ger vi några enkla tips på hur du kan variera detta med fina flätade frisyrer.

Det bästa med frisyrer som involverar flätor är att de ofta ser lite mer avancerade ut än vad de är, det kan alltid imponera på någon. Viktigast av allt, du kommer känna dig snygg och kliva in på jobbet rakryggad och redo för nya utmaningar!

Variant på hårbulle

bullemedflata
Den här frisyren är elegant och enkel, den påminner om en vanlig ”bulle” men känns lite mer dressad och kontors-passande. Det enda som egentligen krävs är en snabb liten flätning av en slinga som du fäster runtom bullen. Enkelt men mycket snyggt!

Flätad uppsättning

simple twisted hairstyle tutorial. Easy hairstyle for long hair. Hairstyle of twisted knots. Hairstyle tutorial Den här frisyren känns som en modernare variant av den klassiska ”svinryggen”. Du får bort håret från ansikte och nacke, perfekt när du gått några dagar utan att tvätta håret. Det är bara att dutta i lite torrschampo göra den här typen av tvådelad fläta, som du knyter in mer och mer hår i ju längre ner mot nacken du kommer. Du avslutar med att vika in topparna. Vips så här du en snygg frisyr!

Halvuppsättning

modern hairstyle twisted bun and braid with loose hair. Hairstyle tutorial for long hair. Hairstyle. Tutorial. Hair model

Den här frisyren är enkel och snygg! Perfekt för dig som har lite tjockare hår och gärna får undan lite tunga längder trots att du har utsläppt! Genom att fläta in överhåret bakot och avsluta med en bulle så får du en modern och snygg frisyr som passar perfekt i höst!

Läs mer: 

5 trendiga frisyrer som aldrig blir omoderna – hållbara hårtrender