Frisyrer som aldrig blir omoderna: Du har kanske någon gång ångrat en klippning? Det är ju hemskt att se tillbaka på gamla bilder och behöva rysa vid åsynen av den där hemska uppklippningen… Men det finns faktiskt frisyrer som är eniga med hårtrenderna 2022 och samtidigt är tidlösa och ofarliga att se tillbaka på även om tio år!

Vi listar de frisyrer du gladeligen kan klippa dig i och ändå kommer att känna dig klassiskt snygg i, även när du visar bilder för dina barnbarn om flera år! Så nästa gång du ska klippa dig är det kanske dags att överväga något lite mer hållbart och tidlöst?

Spana in dessa frisyrer och inspireras:

En klassisk mittbenamidparthairstyle

Den här ursnygga frisyren kommer aldrig gå ur tiden! Se bara till att vårda längderna från slitage så kommer din mittbena hålla trendkänslan livet ut!

 

En riktigt bra luggshortbang

Gå till en frisör du litar på och kom fram till vilken lugg som passar dig bäst! En lugg ramar in ansiktet på ett fint sätt och om du orkar underhålla den så är rätt klippt lugg en riktig 10-poängar för de allra flesta!

En lång lugg – gardinlugglongbang

Japp, att rama in ansiktet med en liten gardinlugg är aldrig fel! Det här går aldrig ur tiden och perfekt för dig som inte riktigt vågar klippa kort lugg. Den här frisyren är snygg i både rakt, lockigt och vågigt hår – år ut och år in!

Kort pixie

pixiehairstyle

Det var snyggt på Audrey Hepburn då och det är minst lika snyggt idag! Våga det kortklippta och låt käkben, nacke och hals träda fram – hur snyggt som helst!

 

En tidlös page – bob

bobhairstyle

Det korta håret kan sluta precis över axlarna eller i höjd med örat, det spelar ingen roll vilken du väljer! Pagen är ett klassiskt exempel på en frisyr som känns hållbar och blir aldrig omodern. Många kändisar klipper just nu page och väljer att styla den lite vågigt. Supersnyggt tycker vi, och kul att kunna variera den med att blåsa torrt med rundborste för en klassisk look!

Beach-waves – vågigt hår

beachwaveshairstyle

Naturliga vågor i håret kommer och går, men känns alltid klassiskt vackert! Klipp håret i en soft uppklippt frisyr, styla med saltspray för stadga, gör lösa flätor, dra över med plattången och släpp ut lockarna eller använd en större locktång för lösare effekt. Snyggt, naturligt svall som är enkelt att underhålla och passar alla!

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>