Du har säkert själv någon gång ångrat en klippning? Det är ju hemskt att se tillbaka på gamla bilder och behöva rysa vid åsynen av den där hemska uppklippningen… Men det finns faktiskt frisyrer som är eniga med hårtrenderna 2017 och samtidigt är tidlösa och ofarliga att se tillbaka på även om tio år!

 

Vi listar de frisyrer du gladeligen kan klippa dig i och ändå kommer känna dig klassiskt snygg i, även när du visar bilder för dina barnbarn om många långa år! Så nästa gång du ska klippa dig är det kanske dags att överväga något lite mer hållbart och tidlöst? Spana in dessa Hollywood-kändisar och inspireras!

En kalssisk mittbena

Den här ursnygga frisyren kommer aldrig gå ur tiden! Se bara till att vårda längderna från slitage så kommer din mittbena hålla trendkänslan livet ut!

 

En riktigt bra lugg

Gå till en frisör du litar på och kom fram till vilken lugg som passar dig bäst! En lugg ramar in ansiktet på ett fint sätt och om du orkar underhålla den på ett vettigt sätt så är den en riktig 10-poängar för de allra flesta!

Ett inlägg delat av Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

 

En lång lugg / En inramnning

Japp, rama in ansiktet med en liten ”gardin-lugg”. Det här går aldrig ur tiden och perfekt för dig som inte riktigt vågar klippa kort lugg. Den här frisyren är snygg i både rakt, lockigt och vågigt hår – år ut och år in!

candice swaenpoel

 

Pixie

Det var snyggt på Audrey Hepburn då och det är minst lika snyggt på Jennifer Lawrence idag! Våga det korta klippet och låt käkben, nacke och hals träda fram – det är galet snyggt!

jennifer lawrence

En tidlös page / bob

Det korta håret kan sluta precis över axlarna eller i höjd med örat, det spelar ingen roll vilken du väljer! Pagen är ett klassiskt exempel på en frisyr som känns hållbar och inte blir omodern. Många kändisar klipper just nu page och väljer att styla den lite vågigt, supersnyggt tycker vi och kul att kunna variera den med att blåsa torrt med rundborste för en klassisk look!
diane kruger

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>