Det har kommit in flera härliga ekologiska hårvårdsprodukter i shoppen som vi har sett fram emot. Såhär under vintermånaderna kan håret kännas extra torrt och livlöst, men med rätt produkter kan vi få bukt med dessa problem. Vi spanar in vad som är nytt!

 

Bruns har två nya produkter i familjen, välkommen säger vi till Balsamspray nr 18 – ett vårdande och återfuktande balsamspray som passar alla hårtyper. Produkten är handgjord på ekologiska ingredienser som jojobaolja, avokadoolja och sheasmör som motverkar friss, torrt och livlöst hår och ger en ny lyster, glans och fräschör. Den har en frisk unisexdoft som påminner om söta, mogna citrusfrukter. 

Här hittar du Balsamspray nr 18 – just nu 20% rea >>

 

 

 

Detta balsamspray kommer även i en oparfymerad variant – Bruns Balsamspray nr 19 och har samma vårdande egenskaper, men då den är doftfri passar den också trassliga barnhår och personer som har allergi mot parfym och eteriska oljor, känslig hårbotten eller helt enkelt för dig som föredrar doftfria produkter. 

Här hittar du Balsamspray nr 19 – just nu 20% rea >>

 

 

 

 

Även nya produkter från c/o Gerd finns i shoppen – 10-10 Salt Definition Soft Hold är ett hårvax som stylar ditt hår precis som du vill ha det med en mjuk stylingeffekt. Detta vax är alltså för dig som vill ha en lätt stadga i håret men ändå hålla det på plats. Proppad med ekologiska råvaror som bärfröolja och utvalda salter vårdar den även håret.

Här hittar du 10-10 Salt Definition Soft Hold >>

 

 

 

 

c/o Gerd 10-10 Salt Definition Firm Hold  innehåller samma ingredienser men ger en fast och kraftig styling effekt – den här varianten är alltså för dig som vill få en ordentlig stadga och textur i håret.

Här hittar du 10-10 Salt Definition Firm Hold >>

 

 

 

 

 

 

Less is More har också lanserat en spännande nyhet – Phytonutrient Hairroot Serum som fungerar som ett serum för hårbotten och boostar hårbotten och hår. Serumet gör håret starkare och fylligare samtidigt som det motverkar håravfall och åldrandet av hårsäckar. Perfekt att boosta sprött, torrt och skadat hår med!

Här hittar du Phytonutrient Hairroot Serum >>

 

 

 

 

Klicka här för att se alla våra nyheter i shoppen! >>

 

Mer läsning för dig:

Guide till Bruns schampo & balsam