Stort grattis säger vi till @naturlighet som är vinnare av januari månads Instagramtävling på Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss! 

På bilden ser vi två av våra ekologiska hudvårdsprodukter från Madara och Neals Yard Remedies som @naturlighet ska prova för första gången och vi är övertygade om att hon kommer att älska dom lika mycket som vi gör! 

  • Madara Micellar Water är ett micellärvatten för rengöring av ansiktet som passar alla hudtyper. Micellärvattnet är idealiskt för daglig användning och passar perfekt att ta med sig på resan då den kan användas som både sminkborttagning och toner-allt i en och samma produkt. Innehåller fuktgivande aloe vera och hyaluronsyra. Tillsammans med extrakt från pion, ros och trollhassel ger Madara Micellar Water huden en ren och avslappnad känsla.

 

  • Neals Yard Remedies Soothing Starflower Daily Moisture en lättapplicerad och fuktgivande kräm framtagen för dig med känslig hud. Den hjälper till att lugna ner känsliga partier och tas enkelt upp av din hud. Produkten är mild och oparfymerad med extrakt av lugnande gurkört,  svalkande aloe vera och skyddande alpblomma.

 

Grattis igen säger vi till @naturlighet som vinner pengarna tillbaka på sin beställning!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>