Ekologisk ansiktsmist. Whamisa är ett skönhetsmärke från Sydkorea som har ett sortiment med många olika produkter till rengöring och hudvårdsrutinen. Du hittar bland annat toners, lotions, krämer, peelingvantar och mister – allt du kan tänkas behöva för att upprätthålla din egen ekologiska K-Beauty-rutin hemma.

Whamisa Damask Rose Petal Mist 100 ml

Det är alltid väldigt uppfriskande att ha ett ansiktsspray till hands var man än går, speciellt när man ständigt har en skärm upptryckt i ansiktet 24/7. Whamisa mist har varit med mig i handväskan under provtiden, och ja, den ligger fortfarande kvar! Först och främst så är flaskan väldigt vacker. En mjuk rosa färg med rosblad som flyter runt i misten går inte att tycka illa om. Känns väldigt lyxig!

Till en början sprayade jag ansiktet vid behov av fukt under dagen när jag kände mig trött och glåmig. Sen testade jag även att använda den under smink, vilket funkade väldigt bra. Jag är inte ett Big fan att använda oljor innan smink så en ansiktsmist funkar bättre för mig, och denna blev utmärkt som en primer under min foundation. Ibland sprayade jag även min foundationsvamp innan applicering och gjorde min bas väldigt glowig!

Det som drar ner betyget lite är roslukten som är något stark. Vilket jag efter ett tag tröttnade på. Men det är det enda negativa jag har att säga om produkten. Annars ger den huden en väldigt fin lyster och piggar upp när jag känner mig trött. Den ger en fin och jämn applicering när man sprayar på produkten. Skulle absolut kunna tänka mig att köpa denna igen.

Betyg: 3.5 av 5

/Moa E

 

Mer läsning om Whamisa:

Recension: toner + oljerengöring från Whamisa