Yin Your Skin grundades av Katja Kokko. Jaderoller som har testats från Yin Your Skin denna gång används inom kinesisk medicin och ger huden lyster precis som de andra verktygen från varumärket.

Yin Your Skin Jaderoller

Jag har testat rolling med jaderoller. Jag rollar i lymfans riktning det vill säga utåt och uppåt. Jag har testat jaderollern i cirka 2 månader, 2-3 gånger/ per vecka. Vid själva rollningen blir huden rätt röd och jag var lite nervös eftersom jag har en känslig hy, men min hud är känslig på det sätt att jag har allergi mot vissa ämnen och därför fungerade detta. Inga reaktioner för fem öre, vilket gjorde mig glad!

Till en början märkte jag inget direkt resultat, med desto mer jag körde desto mindre svullnare blev jag (speciellt på morgonen). Om jag hade kört med jaderollern kvällen innan, vaknade jag upp utan den där svullna känslan i ansiktet som man har ibland. Jag har använt jaderoller förut, men en slätvariant och utan dessa piggar som Yin Your Skins jaderoller har. Jaderollern från Yin Your Skin har faktiskt mer effekt än den släta varianten och det tror jag beror på piggarna. Jag tycker även huden känns mer fräsch och har en helt annan lyster i sig!

Det minus den får av mig är att jag trodde på ännu mer effekt, trodde jag skulle få ett mega glow och ett lyft och det hände väl inte direkt. Det är inte heller en produkt jag måste ha i min skönhetsrutin och kanske beror det på att jag faktiskt gillar gua sha-stenen lite mer. Det känns som det blir ett annat tryck med gua sha-sten som jag saknade av denna och där kan vi prata om glow, massage och lyft för ansiktet!

Betyg: 3,5/5 

/Sophia

Mer Läsning om Yin Your Skin: 

Nyheter i shoppen: Jaderoller och Gua sha-sten!