RMS Beauty grundades av Rose-Marie Swift efter hon blev sjuk och hennes blod innehöll en stor mängd tungmetaller. Swift kommer från en lång karriär som make up-artist för världens ledande magasin som Vouge och Harper’s Bazaar.

RMS Beauty är ett ekologiskt sminkmärke och produkterna är skapade enligt raw food-principen. RMS Beautys produkter ger din hud lyster, liv och lyfter fram det bästa!

RMS Beauty Sensual Skin Trio palette

Jag har testat Sensual Skin Trio Palette från RMS Beauty. Jag är ett stort fan av både paletter och RMS Beauty, så jag var riktigt taggad på att testa den!

Jag gillar paletter i och med att du får allt i ett. I detta fall bronzer, rouge och highlighter. Rougen och bronzern har bra pigment. Alla tre produkter sitter bra under hela dagen och alla nyanser har lite skimmer i sig men precis lagom för att ge det där naturliga glowet och inte ett glittrigt resultat. Jag gillar speciellt highlighterns nyans, en klassisk vit-beige och har samma färg som Grande Dame Luminizing Powder. Rouget har en kallrosa nyans som heter Demure. Bronzern har en kallbrun nyans och är i samma färg som Madeira Bronzer Luminizing Powder. Detta känns verkligen som en palett som kan passa många, väldigt subtila och klassiska nyanser.

I beskrivningen står det att produkterna ska vara både återfuktande och vårdande. Pulvret ska kännas som en lätt kräm, vilket jag tycker att det gör. Alla tre är lätta att applicera och det blir långt ifrån en kakig känsla på huden, tänk tvärtom. Paletten är dessutom världens bästa resekompis. Denna, en foundation och mascara och du är kittad! Perfekt för minimalisten!

Betyg: 5/5 

/Sophia

Mer läsning om RMS Beauty: 

RMS Beauty Hidden Desire Palette