Jag fick denna fina palett från RMS Beauty i posten och de känns som RMS verkligen börjar satsa på mer pressade puderprodukter. Jag har verkligen saknat paletter i ekoskönhetsvärlden och den här är helt i min smak:

RMS Beauty Hidden Desire Palette, ca 450 kr. Paletten innehåller 6 pressade ögonskuggor i både skimrande- och satinfinish. Ögonskuggorna kommer i både varma nyanser med bruna, persiko och koppar samt en kalla nyanser med blått, rosa och grått. Paletten innehåller även två större skuggor som agerar rouge och highlighter; rouget i en laxrosa nyans och highlighter i en skimrande, kall nyans.

Först och främst – superfin palett med vacker, lyxig design och stor spegel! Nyanserna i paletten smälter verkligen fint ihop och flörtar med 80-talets färgskala, men med en modern twist kan jag tycka? Så snyggt! Skuggorna är precis som andra skuggor från RMS – mjuka, pigmenterade och hållbara. Jag har kunnat skapa många olika looker med denna palett; allt i från ögonsotning med kopparnyanser till en enkel dagslook med rosa och grå nyanser. Jag älskar också att paletten innehåller rouge och highlighter, det går så mycket snabbare och enklare att få till en look och paletten är perfekt att resa med. Rouget går åt det mer laxrosa hållet vilket mot min förvåning passar bra till min ljusa hud. Det enda jag skulle vilja ändra på är highlighter som är fin, men lite för kall och skimrande i tonen för min smak. Jag tror en varmare highlighter hade varit mer användbar för fler hudtoner och olika looker. Betyg: 5/5