Juice Beauty grundades år 2005 av Karen Benkhe. Det började när Karen Benkhe blev gravid och började fundera över innehållet i de skönhetsprodukter som hon själv använde och därefter skapades varumärket Juice Beauty.

Juice Beautys produkter består av juicer som bas och produkterna är framtagna av kemister och mikrobiologer och idag är Juice Beauty en kändisfavorit och finns för alla olika hudtyper.

Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength 

Jag har testat Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength. Jag var nästan lite rädd för att först prova peelingen eftersom vad jag läst från andra recensioner kan det pirra ordentligt i huden. Jag är heller inte van att använda syror i min hudvård.

Peelingen kommer i en ganska tung burk och innehållet är en gelé som man applicerar med fingrarna och låter verka 5-15 minuter. Den doftar fräscht fruktigt och man kan känna att det är äpple i. Det känns härligt! Jag började med 5 minuter och var beredd på rodnad och pirr men till min förvåning kände jag knappt någonting. Jag kände inte något efter varken 10 eller 15 minuter heller. Jag har tydligen en mycket tåligare hud än vad jag trodde. Efteråt är huden fräsch och upplivad. Jag använder den en gång i vecken på kvällen och det kommer jag att fortsätta med. En riktigt bra peeling som blivit ett måste i min rutin!

Betyg: 5/5

/ Katarina B

Mer läsning om Juice Beauty: 

Puder från Juice Beauty får toppbetyg!