KORA Organics produkter innehåller högpresterande ekologiskt certifierade och naturliga ingredienser med många aktiva och föryngrande ingredienser. Hydrating Moisturizer passar för alla hudtyper och är fokuserad på att återfukta huden och minska fina linjer!

Kora Organics Hydrating Moisturizer, 50 ml, 549 kronor.

Denna kräm från Miranda Kerrs Kora riktar sig till dig med torr hud och innehåller bland annat naturlig hyaluronsyra.

Jag har mer fuktfattig än torr hud, men var ändå nyfiken på denna produkt. Framförallt så var det hyaluronsyran som lockade, den ska ju verka återfuktande på djupet. De första dagarna av testet blev jag dock en smula besviken, huden stramade nästan och kändes inte alls särskilt återfuktad eller mjuk, flera gånger adderade jag någon olja eller extra kräm efter ett tag. Men, efter ungefär en vecka så var det som att min hud ”vande” sig och helt plötsligt kändes väldigt bra!

Mjukheten höll i sig hela dagen och jag kan helt ärligt säga att mina små torrhetsrynkor försvann. Så den här krämen håller vad den lovar och faktiskt till ett ok pris ändå, den är rätt dryg. Det enda jag saknar är dock att den inte ger nån lyster, snarare tvärtom. Det gjorde inte så mkt, jag testade den under sommaren och då har man ju ofta en fräsch hudfärg ändå, men på vintern skulle jag nog addera lite olja.

Betyg: 4,5/5

/Andrea

Mer läsning:

Wow! Vilket superbalm från Kora Organics!