Ekologisk dagkräm från Mossa med 5-i-1 funktion. Det lettiska varumärket fokuserar på prisvärda men bra produkter som innehåller mycket nordiska bär. Jag har nu testat denna friskt doftande dagkräm!

Mossa 5in1 Rehydration Energising Day Cream 50 ml, 169 kronor.

Tycker den här dagcremen är perfekt för sommartider, då funkar den bäst för mig som annars är väldigt torr resten av året. Annars passar den om man söker en väldigt lätt dagcreme. Den går in i huden fort vilket är skönt när det är varmare ute, eller om man inte är en torris och det räcker med lagom återfuktning.

Vill man använda den nu när det börjar gå mot kallare tider hade jag använt den ihop med en ansiktsolja då den inte riktigt är tillräckligt fet. Det funkar också fint då den återfuktar bra och lämnar huden lätt och spänstig. Ta då dagcreme följt av 2 droppar olja bara.

Den doftar friskt och funkar perfekt på morgonen ihop med en fetare ansiktstvätt. Då tycker jag resultatet blir som bäst. Krämen lämnar en med fin lyster i huden. Är du torr tror jag du får testa dig fram med denna, den är fin att kombinera!

Betyg: 3/5

/Nicolina

 

Mer läsning:

Antioxidantrik dagkräm från Mossa