Det australienska varumärket KORA Organics är ett hudvårdsmärke grundat av modellen Miranda Kerr. Produkterna innehåller extrakt från nonifrukten som anses vara en superfrukt. Alla produkter i sortimentet är naturliga och ekologiskt certifierade av Ecocert.

 

KORA Organics Noni Glow Face Balm, 10 gram, 299 kronor.

Katja GBS kvadratBästa ansiktsbalmet jag någonsin testat! Jag kände mig riktigt besviken när jag insåg att det var slut så det är ett bevis på att det blev en storfavorit i badrumsskåpet. Denna applicerade jag endast på kvällarna då ansiktet blir väldigt glansigt. Jag använde det i perioder istället för ansiktskräm och jag kände mig len som en bebis i ansiktet på morgnarna efter, och fick sånt fint glow.

Och alltså doften, är helt besatt! Luktar både milt och supergott. Finns inget negativt med denna produkt förutom att den var något klumpig att applicera. Om det är något varumärke jag är såld på så är det Kora Organics!

Betyg: 5/5

 

KoraNoniBalm

/Katja