Tata Harper är grundat i USA av kvinnan med samma namn och är ett varumärke värt att stämpla som ekolyx! Produkterna är 100 % naturliga, innehåller höga halter av ekologiska och mycket effektiva botaniska ingredienser – en del av dem växer på hennes ekologiska farm. Jag har testat ett kit innehållande 7 produkter i miniformat.

Tata Harper Tata´s Daily Essentials Set, 789 kronor.

Jag älskar doften i Tata Harpers produkter. Det luktar superfräscht och behagligt. Jag vill bara vara i doften hela tiden, och så är det ju inte med alla ekologiska produkter man använt.

Under tiden jag testar detta provset får jag en strålande hy. Jag upplever att hyn blir lite tajtare och får mindre porer. Det är lite svårt att veta när man ska använda oljan och när man ska ha serum och ansiktskräm. Men jag tog oljan på natten och serum och dagkräm på dagen. Ögonkrämen tog slut alldeles för snabbt. 1 ml räcker inte till mycket. Rengöringen innehåller perfekt mängd skrubb och masken gör underverk på trött hy.

Fuktkrämen är en riktig höjdare som jag kommer köpa igen. Den ger en riklig fuktighetsboost som går in i huden och lämnar en sammetslen yta på en 40+ hy.

 

Produkter som ingår i setet:

Regenerating Cleanser (15 ml) Betyg: 5/5

Resurfacing Mask (7,5 ml) Betyg: 5/5

Hydrating Floral Essence (15 ml) Betyg: 4/5

Rejuvenating Serum (10 ml) Betyg: 4/5

Repairative Moisturizer (10 ml) Betyg: 5/5

Retinoic Nutrient Face Oil (4 ml) Betyg: 4/5

Restorative Eye Crème (1 ml) Betyg: För lite produkt i för att kunna ge betyg

 

Sammanlagt betyg: 4,5/5

/Frida

Mer läsning:

Recension: Hyaluronic Gel Moisturizer från Tata Harper