Från Lettland kommer varumärket Madara som har fullt med effektiv hudvård i sortimentet. Jag har använt en av deras kurer för att få en boost till min tråkiga hy såhär i höstrusket.

 

Madara Antioxidant Energiser Ampoules,10 st, 330 kronor.

Katja GBS kvadrat Dessa är riktiga räddare för glåmig hud! Jag körde en kur i slutet på vintern och har nu nyligen kört en till. En kur körs på 10 dagar och redan efter några dagar upplever jag resultat. Hyn får definitivt mer lyster, blir lite jämnare och ser allmänt så mycket fräschare ut!

När jag kör kuren byter jag ut mitt serum på dagen och kör istället denna, och till kvällen kör jag enbart denna eller lägger en nattkräm över om jag känner mig extra torr.

Doften är fräsch, och även om den luktar ganska mycket är det inte en doft jag reagerar på. Oljan är inte så tjock utan mer åt det ”vattniga” hållet och därför är det lätt att lyckas trycka ut för mycket. Det får plats väldigt mycket olja i en av ampullerna vilket är märkligt då man enligt instruktion ska använda upp innehållet inom 24 timmar efter öppnandet. Första gången jag körde kuren bodde jag med min syster och vi båda delade på en ampull morgon och kväll, det räckte alltså till 4 ”omgångar” på ett dygn. Nu när jag bor ensam har jag använt en ampull mycket längre än ett dygn och har därför flera kvar i kartongen efter 10 dagar. Dock har jag ju ändå fått fantastiskt resultat!

Produkten i sig får en solklar femma, men de ogenomtänkta förpackningarna går tyvärr inte att förbise.

Betyg: 4,5/5

/Katja

 

Mer läsning:

Testat: Återfuktande ansiktsmask från Mádara