Ekologisk ansiktsrengöring från Moonsun. Moonsuns produktserie är framtagen av Mia Skaug och Jenny Svärendahl och tillverkas i Stockholm. Produkterna är fyllda med aromaterapi för att ge maximal effekt på huden. Jag har testat deras ansiktstvätt och älskar den!

Moonsun Cleansing Cream, 200 ml, 299 kronor.

Den här mjölkiga ansiktstvätten är nog min favorit av alla. Den är så otroligt skön på huden, len och krämig. Innehåller ricinolja, citrongräs och sheasmör bland annat.

Det är en stund jag ser fram emot på kvällen att tvätta mig med den här. Man känner verkligen hur ren man blir när man tvättar sig, den lämnar verkligen inget smuts på huden. Det stora +:et är doften den lämnar ifrån sig, som är väldigt markant men så naturligt att det bara är härligt. Citrusaktig men rund och vaniljig samtidigt. Mums!

Betyg: 5/5!

/Nicolina

 

 

Mer läsning:

Bloggarnas favoriter från svenska Moonsun