Juice Beautys produkter har olika juicer som bas, istället för vatten som är ganska vanligt, därav namnet. Tanken är att produkternas bas ska vara så näringsrik och full av antioxidanter som möjligt. Bland produkterna är flera prisvinnande och favoriter bland kändisar i USA. Jag har testat en fuktkräm från Juice Beautys prisbelönta ”Green Apple” serie.

Juice Beauty, Green Apple Age Defy Moisturizer, 60 ml, 630 kronor.

Green Apple Age Defy Moisturizer är en kliniskt bevisad uppljusande, mjukgörande anti age-kräm från Juice Beauty som kombinerar ekologiska fruktjuicer med en antioxidant cocktail av alfalipoinsyra, koenzym Q10, c-vitamin och peptider. Har en fräsch citrusdoft. Passar alla hudtyper.

Ansiktskrämen är ganska fast i konsistensen, men arbetas lätt in i huden. Den är väldigt dryg då en liten ärta kräm räcker till ansiktet, hals och dekolletage. Krämen ger en sval känsla direkt och huden blir återfuktad och mjuk, och håller sig mjuk och elastisk hela dagen. Och så doften! Den är ljuvligt fräsch och uppiggande.

Efter ett par veckors användning har jag märkt en tydlig skillnad i både elasticitet och hudton. Mina pigmentfläckar har synbart ljusats upp och linjerna kring ögonen har blivit lite mindre tydliga. Jag har inte heller haft några problem med irritationer eller eksem. Tvärtom.

630 kronor för 60 ml är lite i dyraste laget kan jag tycka, men med tanke på vad man får, och hur dryg krämen är måste jag säga att den ändå är väl värd priset.

Betyg: 5/5

/Sofia