Maria Åkerberg med bas i Halland har tillverkat naturlig hudvård i många år. Den här ansiktskrämen tillhör den mest populära i hennes sortiment och den har även vunnit flera priser.

 

Maria Åkerberg, Face Lotion More, 100 ml, 449 kronor. 

Första dagarna som jag testade Face Lotion More var jag inte helt nöjd, jag tyckte att huden stramade lite och att det tog tid innan krämen sjönk in. Men efter att min hy, och kanske jag, vant mig vid produkten, så har jag varit väldigt nöjd. Trots kyla, blåst och väderomslag hit och dit så har jag haft helt problemfri hy med bra lyster. Mjukheten håller sig hela dagen och krämen har faktiskt ”räckt till” som nattkräm, då jag egentligen vill ha lite tyngre grejer när jag ska sova.

Men det är som sagt inte direkt nån publikfriande produkt, det tar sin stund innan den satt sig, så jag försöker vänta ett tag innan jag sminkar mig eller går ut efter applicering. Tror att det skulle gå smidigare om man smörjer direkt efter ansiktsvatten, men jag vill gärna grunda med ett serum vintertid. Jag är väldigt förtjust i förpackningen, smidigt med en rejäl tub istället för en kladdig burk, och priset är också bra. Betyg: 4,5.

/Andrea