Brittiska Neal’s Yard Remedies lanserade förra året nyheterna Frankincense Intense Lift Serum och ansiktskräm. Produkterna är kliniskt testade och har redan vunnit flera priser. Läs mer om den mytomspunna ingrediensen här hos Hannah. Jag har testat det lyxiga serumet:

 

Neal’s Yard Remedies, Frankincense Intense Lift Serum, 30 ml, 1 169 kronor. 

Frankincense Lift serum från Neal’s Yard är ett riktigt lyxserum, det kostar helt klart en rejäl slant. Jag är inte helt såld på konsistensen, jag föredrar lite flyktigare eller oljebaserade serum, det här är åt det mer mjölkiga, geleartade hållet. Men väl på huden så sjunker serumet in i huden som snabbt känns mjuk utan att bli klibbig. Jag har använt det både morgon och kväll under en kräm och fått ett fint resultat, huden har, särskilt på morgonen, varit spänstig och relativt rynkfri.

Doften av frankincense är tyvärr ingen av mina favoriter, men serumet doftar inte särskilt kraftfullt så det är helt ok. Det har är ett fantastiskt bra serum, om det råder det inga tvivel, men för mig personligen har det inte gett de resultat att jag skulle tycka att det är värt så pass mycket pengar. Tror att det kan funka bättre på en lite mer mogen hy än min, lyfteffekten känns som den främsta fördelen och där är jag inte riktigt ännu. Betyg: 4,5

 

/Andrea