Stort grattis säger vi till @marielantz_art som är vinnare av december månads instagram-tävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

På bilden ser vi 4 härliga ekologiska produkter från Weleda – så här säger Marie: ”Lovat mig själv att bli bättre på att ta hand om min kropp både på in- och utsidan!”

Från vänster:

Weleda Pomegranate Creamy Body Wash och Weleda Pomegranate Regenerating Body Lotion kan köpas till ett trevligt pris tillsammans och ser till att din hud är ren och återfuktad! En härlig duschcreme med ekologisk granatäpplekärnolja och doft av äkta eteriska oljor från sandelträ, vanilj, neroli och blodapelsin. Body lotionen motverkar aktivt ett för tidigt åldrande av huden och ekologisk granatäpplekärnolja, aprikoskärnolja och sheasmör stimulerar cellförnyelsen och skyddar huden från skadlig yttre påverkan. Mogen hy blir fastare och känns mjuk och sammetslen!

Weleda Almond Sensitive Hand Cream är en riktig klassiker för torrisar som även har känslig hud – vilket är lätt hänt att huden blir när kylan faller på! Handkrämen skyddar och bevarar fuktnivån i dina händer. Ekologiskt mandelolja stärker hudens egen skyddsbarriär och gör att den bättre står emot yttre påfrestningar. Handkrämen absorberas med lätthet även i irriterad hud och gör dina händer silkeslena!

Weleda Sea Buckthorn Creamy Body Wash är en härligt vitaliserande duschcreme med havtornsolja och fruktig doft av äkta eteriska oljor från apelsin, mandarin och grapefrukt. Huden rengörs skonsamt utan att torkas ut.

Grattis igen säger vi till @marielantz_art!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>