Ansiktsvård. Vi är många som upplever att huden i ansiktet behöver extra skydd och näring under vintern. Maria Åkerbergs Face Balms är återfuktande och näringsgivande komplement till den dagliga hudvårdsrutinen under de kyliga vintermånadern. Dessa ansiktsbalms ökar motståndskraften i huden och förbättrar dess elasticitet. De hjälper också till att kapsla in fukten i huden, vilket förhindrar torr hud, som man annars ofta får vid kyla och vind.

Guide: så vet du vilken Face Balm som passar din hudtyp bäst:

Face Balm Moist är en silkeslen och balanserande balm med Neroliolja som verkar lugnande och stärkande på huden. Med en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som samverkar ger det en balm som är närande, revitaliserande och mycket återfuktande. Det gör att den passar alla hudtyper och alla åldrar.

 

Face Balm More är en stärkande balm, med en rik sammansättning av växtoljor, som verkar närande och revitaliserande. Innehåller Rosolja som enda eterisk olja. Passar alla hudtyper. Den innehållker gurkörtsolja som ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud. Face Balm More kan du använda du dag och/eller natt beroende på hudtyp och beroende på väder!

 

Face Balm Clearing är en balm som har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor av Citron, Bergamott, Lavendel och Pomerans (Petitgrain). De verkar närande, renande och balanserande. Face Balm Clearing lämpar sig för blandhud och fet hud. Den balanserande effekten på huden gör att personer med fet hud eller oren hy med yttorrhet. Hudens eget fett får då lättare att komma upp på hudytan och kapslas inte in.

 

Face Balm Gentle är len och snäll. Den består av växtoljor och eteriska oljor så som Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum. De verkar närande, lugnande och stärker skyddsbärriären. Den innehåller Havtornsolja som är mjukgörande och bra för en känslig hud. Passar alla hudtyper, även de känsliga.

 

Face Balm Supplement är en speciellt anpassad till mogen eller torr hud, och verkar uppiggande på trött och grå hud. Denna silkeslena balm har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor av Olibanum, Neroli och Citrongräs som verkar närande, aktiverande och revitaliserande. Passar utmärkt till ansiktsmassage och ger ett extra bra skydd mot kyla och vind.

Samtliga balms finns i storlekarna 50 ml samt 10 ml. Du hittar hela Maria Åkerbergs sortiment här >>>