Ansiktsvård för vintern. Vi är många som upplever att huden i ansiktet behöver extra skydd och näring under vintern. Maria Åkerbergs Face Balm är ett återfuktande och näringsgivande komplement till den dagliga hudvårdsrutinen under de kyliga vintermånaderna. Fanns tidigare i flera versioner men numera är det enbart Face Balm som gäller!

Denna ansiktsbalm ökar motståndskraften i huden och förbättrar dess elasticitet. Den hjälper också till att kapsla in fukten i huden, vilket förhindrar torr hud, som man annars ofta får vid kyla och vind.

Face Balm är en silkeslen och balanserande balm som stärker huden och den är extra passande på vintern som extra skydd, eller kanske som nattsalva om du känner att huden i behov av extra vård, känns torr eller spröd.

Face Balm innehåller rosolja som enda eterisk olja och som verkar regenererande och ökar den fuktbevarande effekten i huden. Baserad på bland annat gurkörtsolja som ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud. Oljor från nyponfrö, jojoba, samt squalane av olivolja ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften. Samtliga verkar mjukgörande på huden och även återuppbyggande.

Face Balm passar alla hudtyper och passar att användas över din vanliga ansiktsolja eller serum på dagen och som nattkräm till natten. Om du har känslig hud, lider av eksem eller utslag kan du också använda detta balm.

Finns i normalstorlek på 50 ml, men även som mini – perfekt att ha i väskan när kylan kommer!

Här hittar du Maria Åkerbergs Face Balm >>>

maria åkerberg face balm more